Skip to Content

This cache is temporarily unavailable.

Helekama: Laitetaan hyllylle ja huoltoon talvikaudeksi

More
<

Partiopolku # 5 VAELTAJAT JA AIKUISET

A cache by Helekama ja Elli Etsijä Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/28/2016
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Viinijärven kuntoradalla ja lähimaastossa pääset tutustumaan Partiopolun kuudella kätköllä partion eri ikäkausiin..

Auto on hyvä jättää pesäpallokentän parkkipaikalle. Kun kierrät kätköt järjestyksessä 1-6, kuljet oikeaan suuntaan etkä törmää talvella vastaantuleviin hiihtäjiin. Muistathan, etteivät ladut ole kävelyä varten.

Kätkön julkaisupäivänä 23.4. vietetään partiolaisten Yrjönpäivää. Yrjönpäivän vietto perustuu partiolaisten suojeluspyhimyksen Pyhän Yrjänän kuolinpäivään. Suomessa partioviikko ajoittuu sille viikolle, johon huhtikuun Yrjönpäivä sijoittuu.

Legenda

Pyhä Yrjänä syntyi Kappadokiassa Herran vuonna 303. Seitsentoistavuotiaana hän pestautui ratsuväen sotilaaksi, ja pian hänet tunnettiin urheudestaan.

Kerran hän tuli Selem-nimiseen kaupunkiin, jonka lähettyvillä eli lohikäärme. Sille oli joka päivä syötettävä yksi kaupungin asukkaista, joiden kohtalon arpa ratkaisi. Sinä päivänä, jolloin Pyhä Yrjänä tuli kaupunkiin, arpa oli langennut kuninkaan tyttären, Cleolindan, osalle. Pyhä Yrjänä päätti, ettei prinsessa saisi kuolla, ja niin hän hyökkäsi läheisessä suossa makaavan lohikäärmeen kimppuun ja tappoi sen.

VAELTAJAT JA AIKUISET

18-22-vuotiaat partiolaiset, vaeltajat, toimivat useimmiten erilaisten projektien parissa omissa lippukunnissaan.

Aikuiselle on partiossa monta tärkeää roolia. Aikuinen on tukemassa lapsen nuoren kasvua, osallistumista ja vaikuttamista. Aikuisia tarvitaan jokaisessa partiolippukunnassa niin ryhmien johtajina kuin yksittäisissä tilanteissa konkreettisissa pikku tehtävissä ja oman alansa asiantuntijoina, jotta lasten ja nuorten hyvä harrastus pystyy toteutumaan tavoitteiden mukaisesti. Jos sinua kiinnostaisi esim. geokätköilyn esitteleminen oman alueesi partiolaisille, niin ota rohkeasti yhteyttä kotipaikkakunnallasi toimivaan partiolippukuntaan.

Tälle kätkölle sinun tulee ottaa oma kynä mukaan. Kätkö ei löydy paksun lumen aikaan.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

101 Logged Visits

Found it 80     Didn't find it 13     Write note 3     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 3     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.