Skip to Content

This cache is temporarily unavailable.

Flimes: Uusitaan loki ja mietitään samalla uutta sijoituspaikkaa purettavan koulun ja pesiskatsomon tilalle.

More
<

Ihmekolmoset: Arttu Alakoululainen

A cache by Flimes Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 4/24/2016
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Täällä saatta olla vaikea asioida arkipäivisin ja pesismatsien aikana. Auton voi jättää Koulukujalle, toisella puolella kenttää olevalla tiellä on ajokielto.


Kinnarin koulu on Järvenpään vanhin koulu. Ensimmäinen nykyisistä rakennuksista otettiin käyttöön vuonna 1920 (kätköä lähinnä oleva vaaleankeltainen puutalo). Nykyisin koulussa opiskelee n. 320 oppilasta. Ihmekolmosten esikoinen Arttu, käy täällä alakoulua ja parempaa opinahjoa emme olisi voineet toivoa! Hyvillä mielin saattelemme tänne myöhemmin vielä kaksi nuorempaakin Ihmekolmosta.

Pesäpallolla on Järvenpäässä pitkät perinteet, Kinnarin kentällä on lajia harrastettu myös 1920-luvulta lähtien. Jos on tarvetta ilmaisille pesäpalloille, niitä löytyy kentän viereisestä lammesta mielin määrin! ;)

Edit 29.6.2016: Toteutusta muutettu ja kätköä siirretty aiemmasta muutama metri toistuvien jästimisien vuoksi. Tämä oli jokseenkin odotettavissa, mutta periksi ei anneta ja vielä on plakkarissa kolmaskin suunnitelma varalla. D-arvoa lisätty nyt puolella. Uskon, että uusi toteutustapa ei ole geokätköilijälle kovinkaan haasteellinen, mutta jästille toivottavasti huomaamattomampi.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

201 Logged Visits

Found it 176     Didn't find it 4     Write note 7     Needs Archived 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 3     Owner Maintenance 4     Update Coordinates 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.