Skip to Content

<

Relaatio - Lautapeli

A cache by Toni_j Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/30/2016
Difficulty:
5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


22.9.2017 klo 16:10 päivitetty uudet kordinaatit relaation loppuratkaisuun. Jos olet tätä ennen ratkaissut relaation niin vähennä ratkotuista kordinaateista seuraavasti: pohjoisista minuuteista -3 sekä itäisistä minuuteista -13

Alkutalvesta huomasin Lahdessa olevat relaatio mysteerit ja sen jälkeen onkin mennyt runsaasti vapaa-aikaa relaatioiden parissa. Tämän Lautapeli relaation innoittajana toimii Relaatiot-mysteeri GC6922T ,joten isot kiitokset geodno:lle mahdollisuudesta tehdä oma relaatio.

Relaatio -Lautapelin löydät menemällä sivulle osoitteeseen http://hyotynen.iki.fi/relaatiot/ , valitse alasvetovalikosta Relaatio 123 - Lautapeli ja klikkaa Pelaa!. Ratkaise arvoituksen kaikki sanat, niin saat loppupisteen koordinaatit.

Ohjeet peliin:

 • Viivalla yhdistetyt sanat liittyvät tavalla tai toisella toisiinsa. Esim. Kysymysmerkki - Karkki - Karkkipäivä - Päivä - Sunnuntai - ...
 • Kirjoita arvauksesi oikeassa reunassa olevaan tekstilaatikkoon ja klikkaa Arvaa -nappia tai paina enteriä.
 • Arvausten kirjainkoolla ei ole merkitystä ja pidemmissä sanoissa peli antaa myös kirjoitusvirheitä anteeksi.
 • Seuraavaan ruutuun pääsee arvaamalla sanan ruutujen väliseltä rajalta.
 • Ruuten vaihtaminen tapahtuu oikean yläkulman pikkuruutuja klikkaamalla. Jos ruutu on auki, näkyy pikkuruudussa tuntemattomien sanojen määrä.
 • Peli tallentuu automaattisesti kunhan evästeet ovat selaimessa sallittu, joten voit jatkaa ratkomista myöhemmin. Evästeiden poistaminen tyhjentää pelitilanteen.
 • Voit myös ratkoa arvoitusta yhtä aikaa useammalla selaimella ja/tai esim. pöytäkoneella, tabletilla, älypuhelimella jne. Pelitilanteen yhdistäminen tapahtuu arvauslaatikon alla olevan Asetukset-linkin takaa. Tallenna pelitilanne ensin yhdellä selaimella syöttämällä käyttäjätunnus ja salasana ja hae pelitilanne sen jälkeen toisella selaimella samoilla tunnuksilla.

Pelialueen sanalaatikot:

 • Sinisissä laatikoissa on sanoja, jotka paljastuvat kun yksikin ruudun rajasanoista arvataan.
 • Harmaissa laatikoissa on toistaiseksi tuntemattomia sanoja. Sanojen kirjainten määrä näkyy suluissa. Kirjaimet on korvattu pisteillä. Erikoismerkit ja numerot ovat näkyvissä. Esim. sana Rot13 näkyy muodossa ...13 (5) ennen kuin sen on arvannut oikein.
 • Vihreissä laatikoissa on jo arvattuja sanoja.

Hyödyllisiä vinkkejä:

 • Hyödynnä Googlea, Wikipediaa sekä omaa ja muiden yleistietoa ym.
 • Vinkkien kysyminen, antaminen ja kaikenlainen yhteistyö muiden ratkojien kanssa on sallittua ja jopa suositeltavaa, joskin suorien vastausten antaminen voi vähentää peli-iloa.
 • Jos jäät jumiin, kannatta yrittää lähestymistä toisesta suunnasta.
 • Ratkomisen iloa!

Tsekkeristä parkkinaatit, jos tulet autolla.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

349 Logged Visits

Found it 335     Didn't find it 2     Write note 4     Temporarily Disable Listing 3     Enable Listing 3     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.