Skip to content

This cache has been archived.

icabrian: Dogodek gre v arhiv, a ne v pozabo. Hvala vsem, ki ste se ga udeležili!

The event goes to archive, but not into oblivion. Thank you all for attending!

More
<

Poletni večerni klepet / Summer evening chat

Hidden : Friday, 01 July 2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Pridružite se nam na večernem geoklepetu v petek, 1. julija, ob 19.00 v Kavalu in spoznajte Frau Potter, direktorico za geolovsko skupnost v Geocaching HQ.

Join us for an evening geochat on Friday, July 1, at 19.00 (7.00 pm) in Kaval restaurant, and meet Frau Potter, Director of Community at Geocaching HQ.

Poletje prihaja. Marsikdo je v mislih že na zasluženem dopustu. Preden pa se odpravimo preživljat počitnice vsak na svoj konec, se bomo v petek, 1. julija 2016, ob 19.00 srečali na vrtu gostilnice Kaval in poklepetali o počitniških geolovskih načrtih. Dogodek bo predvidoma trajal do 21.00.

To srečanje bo nekaj posebnega. Pridružila se nam bo gostja s sedeža igre v Seattlu. Cindy oziroma Frau Potter je v Geocaching HQ direktorica za geolovsko skupnost. V veliko zadovoljstvo in čast nam je, da si je z družino za počitnice izbrala prav Slovenijo in si želi spoznati slovenske geolovce. Ponudila se nam bo priložnost, kot je pri nas še nismo imeli: da v živo poklepetamo s članico ožjega vodstva igre. Cindy je prijetna sogovornica, ki govori tudi nemško. Pridite v čim večjem številu z vprašanji, pobudami, predlogi, sledljivčki, ki si želijo obiskati HQ, ali samo na klepet. Morda imate tudi kakšen počitniški predlog za naše goste iz ZDA, ki bodo v tednu po srečanju kolesarili proti Piranu?

Summer is coming. Many of us are already planning our vacation. But before we go our own summer ways, we will meet in the garden of Kaval restaurant on Friday, July 1, at 19.00 (7.00 pm) for a chat about our vacation geocaching plans.

This event, however, will be something special: Cindy from the Geocaching headquarters in Seattle will join us for the evening. Cindy, known by her nickname Frau Potter, is a Director of Community at Geocaching HQ. It's a great privilege and honour that she decided to visit Slovenia with her family for their summer vacation, and she is eager to meet Slovenian geocachers. We will have an opportunity to meet an HQ'er in Slovenia for the first time. Join us with questions, suggestions, comments, trackables to visit the HQ, and most of all, for an evening geochat. Do you have a travel tip for our US guests, who will be biking to Piran in the week after the event? Cindy also speaks German.

Additional Hints (No hints available.)