Skip to content

En cache gjør ingen sommer.... Event Cache

This cache has been archived.

Korsgat: På tide å ta denne bort fra kartet.

More
Hidden : Thursday, 23 June 2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Et ørlite tech-event før sommerferien starter.

23.06.2016

18.00 - 20.00


Det er nå en gang slik at mange av oss leter etter flere cacher på en tur. Noen ser på sin telefon eller gps ved et stopp for å se om det er noen cacher i nærheten, andre planlegger stoppet fordi det er en cache i nærheten. Og mens sommerferien nærmer seg med stormskritt sitter mange og ser på om det er noe morsomt de skal få med seg på cachefronten denne sommeren.

Undertegnede deltar gjerne på uorganiserte turer, men har stor glede av å organisere og planlegge turer selv. For dette finnes det mange gode verktøy som kan brukes. Og mange har nok spørsmål rundt en del av de. Derfor vil vi avholde et lite event for å gi et ørlite innblikk i hvordan en tur KAN planlegges, og kunne svare på spørsmål eller gi litt hjelp om noen av de verktøyene som jeg benytter meg av. Disse verktøyene er project-gc.com, cachetur.no og GSAK i tillegg til kartet på geocaching.com.

Eventet vil være inne på Dolly Dimple på Lerkendal, og vil vare fra 18.00 - 20.00. Første del vil være en liten presentasjon, deretter vil det bli en sekvens for den sedvanlige pratingen og litt hjelp og ide-utveksling.

Vel møtt til en trivelig liten stund før cacheferiene starter for alvor.

Additional Hints (No hints available.)