Skip to content

Geokletsen Event Cache

This cache has been archived.

OnTi_: Bedankt iedereen en tot snel!

More
Hidden : Sunday, 28 August 2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Geokletsen
Zondag 28 augustus 2016 om 11:00 – 13:00 uur

Ditmaal geen event op het water of een locatie waar je 1,5 km naar toe moet lopen. Ik houd het bij dit event simpel. Geokletsen staat bij dit event centraal.

Om het event niet te groot te laten worden is er een maximum van 40 personen. Vermeld dus bij je aanmelding met hoeveel personen je komt. Omdat ik geen geld voor dit event willen vragen, verzoek ik een ieder zijn of haar eigen eten en/of drinken mee te nemen (en eventueel kleed voor op de grond). Er wordt uitgegaan dat je zo min als mogelijk afval veroorzaakt (bij voorkeur zelf terugnemen), vuilniszakken zijn aanwezig op het event.

Tijdens het event komen geen nieuwe caches online, de omgeving vol ligt met hoogwaardige caches. Indien je niet wilt cachen, kun je in dit gebied heerlijk wandelen.

Hondenbezitters
Een groot deel van het natuurgebied is het verplicht om een hond aangelijnd te hebben. Op de locatie hoeft de hond niet aangelijnd te zijn.

Logboek
Alhoewel het niet verplicht is om tijdens een event een logboek te tekenen, zal er wel een logboek aanwezig zijn. Met meenemen van pen en/of stift is niet nodig. Het logboek kan niet gestempeld worden.

Travelbugs/Geoketry
Het uitwisselen van TB/GK is mogelijk op het event. Hier zal ruimte voor gecreëerd worden. Het achterlaten van grote TB/GK komt steeds vaker voor. Voor dit event geldt dat het meenemen van grote TB/GK mogelijk is, maar je bent hier zelf verantwoordelijk voor. Ik heb zelf geen ruimte en mogelijkheden voor grote TB/GK, dus je dient er zelf voor te zorgen dat deze TB/GK door anderen mee worden genomen. Als CO van dit event hoop ik dat er vooral TB/GK worden gedropt en gepakt. Het discoveren van TB/GK heeft geen meerwaarde, dus het verzoek om dit zo min mogelijk te doen.

Nieuwe gezichten .....
Op dit event zul je nieuwe gezichten zien, waarbij je geen idee hebt wie deze persoon is. Om niet iedereen te hoeven vragen naar hun cache-naam is het misschien praktisch als een ieder een cache-naamkaartje draagt. Voor mij is het bijna onmogelijk om dit voor een ieder te maken, dus hier het verzoek of iedereen zijn/haar eigen cache-naamkaartje wil maken.

Bannercode
Na het bezoeken van het event, kun je onderstaande banner op je profiel plaatsen:

Bannercode:

<a href="https://coord.info/GC6MV3E"target="_blank"><img alt="" src="https://s3.amazonaws.com/gs-geo-images/7ca69d3f-0184-4176-b844-84c9a7578be2.jpg" style="width: 237px; height: 115px;" border="1" /></a>


Voor het houden van dit event is toestemming verleend door Natuurmonumenten.

Updates
28-08 ~ Event heeft plaatsgevonden;
28-08 ~ Alle TB/GK zijn meegenomen;
11-09 ~ Aanwezig TBs in cache-inventaris als vermist opgegeven;
11-09 ~ Vermiste TBs op watchlist gezet;
11-09 ~ Event gearchiveerd.

Additional Hints (No hints available.)