Skip to Content

<

Salpapolku-sininen # 6 - Pallokorsu

A cache by miirumaaru Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/09/2016
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlan kunniaksi on kätkötetty pala sotahistoriallista Salpalinjaa, jossa kätköillen pääsee tutustumaan useisiin korsuihin, erilaisiin linnoituskohteisiin ja museoihin. Salpapolku kulkee tyypillisessä kaakkoissuomalaisessa kulttuuri- ja luonnonmaisemassa osittain Salpalinjaa mukaillen.

Salpapolun varrella olevat tauko- ja yöpymispaikat ovat jokamiehen oikeuksien ja velvollisuuksin kätköilijöiden käytettävissä. Reitti on merkitty maastoon sinisillä reittiopasteilla, viitoilla ja Salpapolku logoilla. Salpapolku retkeilykartta on saatavissa mm. Virolahden Bunkkerimuseolta ja Miehikkälän Salpalinjamuseolta niiden aukioloaikoina.

Pallokorsu 619 on imubetonimenetelmällä valettu 9 hengen majoituskorsu. Sisäänkäynti sijaitsee yhdyshaudassa. Muistathan, että korsuihin meno tapahtuu täysin omalla vastuulla! Camo kannattaa "sulkea" vaikkakaan purkin ei pitäisi päästä sieltä putoamaan!

Matkalla seuraavalla kätkölle (Salpapolku - sininen # 7 Tykkipatteri) kuljet kivilouhoksen ohi. Louhos, josta on louhittu panssarivaunun estekiviä, on 70 metriä leveä ja 2-3 metriä korkea.

Lisätietoja myös Outdoors Finland retkeilyporttaalista: http://www.outdoorsfinland.fi/reitti/salpapolku/

http://www.salpakeskus.fi/fi/ohjeita-retkeilij%C3%B6ille

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

320 Logged Visits

Found it 312     Didn't find it 4     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.