Skip to Content

<

Aina tuulee!

A cache by kesäheinät Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/20/2016
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helppo peruskätkö Seinäjoen suurimpien jalkapalloviheriöiden kupeessa. Tämä on ensimmäinen kätkömme, joten rakentava palaute on ennemän kuin toivottua.

Prunttimäki

Prunttimäellä on kolme täyskokoista jalkapallokenttää, jotka ovat muunnettavissa useammiksi lasten kentiksi. Lisäksi aidatun alueen ulkopuolella on myös yksi kenttä. Kentät ovat kesäiltaisin kovassa käytössä ja siksi alue on ajoittain jästiherkkä. Kentillä pelataan säännöllisesti mm. pienten lasten Energialiigaa ja siellä järjestetään myös useita turnauksia. Paikalla on kaksi vuonna-2010 valmistunutta pukuhuonerakennusta. Aivan kenttien vieressä on pieni metsikkö. Prunttimäki nimenä johtaa hieman harhaan, sillä kentillä ei ole tietoakaan mäestä. Sen sijaan paikka on varsinaista lakeusmaisemaa ja täten todella tuulinen.

 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

219 Logged Visits

Found it 209     Didn't find it 3     Write note 1     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 2     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.