Skip to Content

This cache has been archived.

haksu10: Eiköhän ole aika pistää miitti arkistoon.

Lämmin kiitos kaikille osallistuneille, teitte miitistä mahtavan!!!

More
<

Haksulandian pimeä syysmiitti (IV)

A cache by haksu10 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 03 September 2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

On synkkä ja myrskyinen yö. Myrskyn mylviessä, sateen piiskatessa vaakasuorassa, ei kukaan täysjärkinen ole liikkeellä. Ainoastaan hälytysajoneuvot ovat pakon edessä liikkeellä... ai niin, ja tietty kätköilijät.


Kun nimimerkissä on kymppi, kätköilyä on tullut harrastettua 10 vuotta, eräs ylläpitämäni geokätköilysivusto täyttää miittipäivänä 10 vuotta ja jopa autokin on tasan 10*2 (eli 20) vuotta vanha, on kymppejä koossa kerrakseen.

Niinpä onkin aika vielä kerran tempaista Haksulandia miittikäyttöön mutta tällä kertaa aivan uusin eväin, ettei törmäile toisen miitin kanssa päällekkäin taikka ketjutettuna. Miitti alkaa vasta kun aurinko on laskenut mailleen ja yö, synkkä ja myrskyinen, saapuu. Alkamisaika on lauantaina 3.9.2016 kello 20:30 ja laitetaan päättymisajaksi vaikkapa kello 22:30. Päättymisajan jälkeenkin meno saa jatkua vaikka aamuyön puolelle, aika on ilmoitettu vain että jonkinlainen aikaikkuna on miitille ilmoitettu.

Tarjolla on ainakin kahvia, teetä, mehua ja jotain pientä kastettavaa. Käyttöön tulee myös viime miittiin saapunut metallinen tarjoiluvati varustettuna perunalastuin. Tämä (en muista edes kenen tuoma) vati sisältöineen meni miitin pyörteessä pos ajatuksista ja vasta miitin jälkeen huomasin että tämä olisi pitänyt pistää tarjolle. Nyt tilanne korjaantuu ja perunalastut ovat kyllä jo uusia, eivät viime miitistä odotelleita :)

Makkaranpaistoa vasten on nuotiopaikka mutta mikäli yllättäen metsäpalovaroitus taikka miittiin lupaamani myrsky estää nuotion käytön löytyy pieni kaasugrilli sekä hiiligrilli. Molemmat grillit on muutenkin saatavilla kunhan vaatii niitä minulta ja itse hoitaa sytytyksen. Vaadi -sana siksi että miitin pyörteessä helposti pyrin luistamaan niiden raahaamisesta ja tarjoan nuotiota kuten viimeksi tein... ;)

Tarkoitus on pyrkiä järjestämään miitti matalastressi -toteutuksella joten en lupaa sadesuojia taikka istumapaikkoja jokaiselle jne. vaan mennään enemmänkin luomuna - toki voi aina hieman lipsahtaa kuitenkin järjestelyt lapasista. Perusjärjestelyt toki teen eli tarjoilupisteen, pöytätilaa reissaajille jne.

Kahvista ja teestä: Pistän kaksi kahvinkeitintä käyttöön. Pyrin niitä valvomaan ja pistämään aina uutta tulemaan mutta jos kahvi on loppumassa niin halukkaat voivat myös pistää uutta kahvia tulemaan. Kuumaa vettä teetä varten teen termospulloihin mutta jos se loppuu, kutsukaa minua. Omatoimisesti ei kannata vedenkeitintä pistää päälle koska Haksulandiassa on vain yksivaihesähkö 20A sulakkeella joten täytyy varmistella ettei kahvinkeittimet ja vedenkeitin ole samaan aikaan päällä, muuten voi sulake poksahtaa. Mahdollisesti toki nuotiollakin voi pistää vettä tulemaan, mikäli tässä taloudessa on kahvipannua (en ole vama...).

Pysäköinnistä: Haksulandian pihaan mahtuu ainakin jokunen auto, sitten jatketaan kadun varteen (pysäköinti tien Haksulandian puoleiselle sivulle) ja myös puutarhakylän parkkipaikka on vieressä. EDIT: Miitin julkaisupäivän iltana Karkkuun saatiin viimein katuvalot joten pysäköinti tiellä on turvallisempaa. Sovitellaan autoja silti ensisijaisesti Haksulandian tienhaaran jälkeiselle suoremmalle osuudelle. Toivotaan että uudet valot olisi miittiin mennessä käytössä niin sitten olisi vielä parempi... toki vanhatkin voivat olla sammutettu jos huonosti käy... :P

Päivitän kuvaukseen mahdollisia lisätietoja ja laitan tarvittaessa myös lokikommenttia.

Tervetuloa mukaan synkän ja myrskyisen yön miittiin! (Disclaimer: haksu10 ei voi luvata synkkää ja myrskyistä yötä, rakeita, lunta tai muita äärimmäisiä sääilmiöitä. Mahdollista on myös kaunis yö kirkkaan tähtitaivaan esittäytyessä päiden yläpuolella. Taikka jotain muuta.)

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

139 Logged Visits

Write note 4     Archive 1     Will Attend 55     Attended 77     Publish Listing 1     Announcement 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.