Skip to content

This cache has been archived.

Nusut: Kiitoksia kaikille osallistujille. Siirretään tämä miitti arkistojen aarteeksi.

More
<

6:n aikaan mastolla

A cache by Nusut Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 23 October 2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Kuinka monella mastolla muistat käyneesi ennen kätköilyharrastusta? Entäs harrastuksen alettuasi? Onko maston nähdessäsi ensimmäinen ajatus päässäsi:"Hmm, onkohan tuolla mastolla kätkö?" Joko nyt kätköilyn myötä mastotietoutesi on karttunut ja tiedät millaisille jalustoille mastokopperot yleensä tehdään ja millaisia sähkökeskuksia, ilmastointiritilöitä ja peltiseiniä niistä löytyy? Joko olet nähnyt kaikki ne kiivettävät, kyykittävät, helpot tai hyvin camotut purnukat mastoissa ympäri Suomea? Oletko jo ehkä suorittanut mastohaasteeseen vai vasta keräämässä mastoja sitä(kin) varten?

Oletkos ollut miitissä mastolla? No nyt sekin on mahdollista. Tervetuloa tutkimaan Honkavaaran mastoa sunnuntaina 23.10. klo 18-18.30. Eipä ole tarjolla tuoleja, ei kattoa pään päälle, ei silmiä hiveleviä maisemia eikä edes kahvia ellei itse tuo mukana. Puhutaankin todennäköisesti vaan mastoista. Mutta yksi bongattu masto lisää on aina yksi bongattu masto ja toki kun sen saa oikein porukassa bongata, niin miksipä ei. :)

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.