Skip to content

Dogodek brez meja / Event bez granica Event Cache

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event. The date of this event has passed. In order to reduce confusion from inactive event listings, this event has been automatically archived. Event owners are encouraged to archive their events within 30 days after the event (Mega-/Giga-Events within 60 days). Attendees can still log archived events.

More
Hidden : Saturday, 01 October 2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Summer is not over ... yet. Join the merry bunch of Slovenian and Croatian geocachers at the first joint event of Slovenian Geocaching Club and Croatian Geocaching Association. You will be able to indulge in geochat, local food and drink, and nearby geocaches. And participate in fun games that will make you a star of YouTube. A splendid time is guaranteed for all!

Ste mislili, da je poletja že konec? Zmotili ste se ...

Ste že pospravili masko in plavutke v klet? Ste odšli v šolo ali koga pospremili tja? Ste v službi obupali s pripovedovanjem morskih dogodivščin? O geolovu se itak nimate s kom pogovarjati in se hvaliti s številom svojih najdb, saj vas nihče ne jemlje resno. Ponujamo vam odlično priložnost za samohvalo! In to v dveh jezikih!

Dobrodošli na prvem skupnem srečanju Slovenskega Geocaching kluba in Udruge Geocaching Hrvatska. Tako kot bomo poskrbeli, da bodo zainteresirani poslušali vaše geolovske podvige, bomo poskrbeli, da vam ne bo dolgčas in da ne boste lačni oziroma žejni. Pričakujte druženje z igrami, od katerih vas bodo nekatere vrnile v mladost, nekatere pa izstrelile na YouTube (kaj je že to?!), ob vseh pa se boste zabavali in mogoče tudi malo umazali. Lahko pa boste ob pivu ali soku, podobno kot Muppetka na balkonu, le tarnajoče opazovali dogajanje. Seveda bo poskrbljeno tudi za to, da ne bo dolgčas najmlajšim in ne, ne bo jim treba že dvajsetič poslušati vaših geolovskih zgodb.

Pričakujemo vas na turistični kmetiji VIMPOLŠEK v Brežicah od 10. ure dalje. Ostali bomo skupaj do 17. ure, zdi pa se nam, da bo vse skupaj trajalo malo dlje.

Vsekakor si dajte ta dogodek na opazovalni seznam (watchlist), saj lahko pričakujete še nekaj obvestil in navodil.

Za lačne bodo na voljo jedi na žlico (golaž, obara), naročiti bo mogoče odlične narezke, druge jedi pa po dogovoru glede na razpoložljivo dnevno ponudbo.

Se vidimo!


Okvirni program / Okvirni program

10:00-10:30 Zbor, spoznavanje / Okupljanje, upoznavanje
10:30 Uradni začetek / Početak
12:00-13:30 Kosilo / Ručak
13:30-17:00 Druženje ob pijači in igrah / Druženje uz piće i igre
17:00-??:?? Samo najjači ostaju

Mislili ste da je ljeto gotovo? Prevarili ste se... ;)

Već ste spremili šlaufove i peraje, krenuli (ili koga otpratili) u školu, na poslu više ne prepričavate dogodovštine s mora (a o cachevima ionako nemate kome pričati, a tako bi rado ispričali koliko je veliki bio - cache naravno)? Imate! I pobrinuli smo se da to možete pričati na dva jezika..

Dobrodošli na prvi zajednički event Udruge Geocaching Hrvatska i Slovenskog Geocaching kluba. Osim što ćemo se pobrinuti za brižno i zainteresirano uho za vaše ljetne ulove, pobrinut ćemo se i da vam ne bude dosadno, da ne budete gladni niti žedni... Očekujte druženje uz igre koje će neke podsjetiti na mladost, a neke natjerati na YouTube (što je sad ovo?!), a sve na smijeh (i budite spremni zaprljati se...). Ili ćete radije uz pivo glumiti stare Muppete na balkonu (ili uz sok opet ići na youtube)... Ni onima najmlađima neće biti dosadno (a neće morati slušati lovačke priče ;)).

Očekujemo vas u turističkoj kmetiji VIMPOLŠEK u Brežicama od 10:00 sati ujutro. Ne planiramo se razići prije 17:00, ali čini nam se da će to i malo duže potrajati.

Svakako stavite watchlist jer vas očekuje još ponešto novosti i uputa....

Za jesti, moći ćete odabrati između suhomesnatih proizvoda, nečeg na žlicu (gulaš, paprikaš) ili uobičajenih jela koje ćete dogovoriti na licu mjesta.

Vidimo se!

Spominska pasica / banner:

Koda: <a href="http://coord.info/GC6T08Q" target="_blank"><img src="https://s3.amazonaws.com/gs-geo-images/635af486-bf18-47aa-86f2-db7ae9e605f9_l.png"></a>

Additional Hints (No hints available.)