Skip to Content

<

Nikkelipolku prologi

A cache by Makeeija Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/12/2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Prologi on yleensä homman alku. Tämä syntyi viimeisenä, mutta sopii prologiksi, koska tästä voi aloittaa ja tämä tarjoaa myös parkkipaikan.

NIKKELIPOLUN TARKOITUS ON TARJOTA LÖYTÄMISEN ILON LISÄKSI VIRKISTÄVÄ JA HELPPO KÄVELY KAUNIISSA METSÄSSÄ. JA MIELEN VIRKISTYSTÄ! Tämän Prologin liitekuvana on omistajan gps-jälki reiltiltä kätköt 1,2,3,4,5,7,8,6,1
HUOM. #8 poistettu tienkäyttörajoituksista ja raivaustöistä johtuen.


 Ensimmäisen kätkösarjamme nimeksi valikoitui Nikkelipolku, koska alueella on jo Hopeatie, Hopearaitti, Hopeapolku, Kultatie ja Pronssitie. Kätkösarjassa on kahdeksan kätköä (prologi + 1-7).

Kätköjen alueella on huomattavan runsaasti polkuja vaikka karttapaikan topografikartta näyttää vain muutaman. Niinpä kätköt ovatkin kaikki polkujen varsilla tai vain muutaman kymmenen metrin päässä polusta. Kätkösarja sopii myös erityisesti maastopyöräilyyn, mutta tavallisellakin fillarilla voi sotkea kätkön viereen. Kätkösarjan yhteydessä voi hakea mukavasti myös Mukkeluksen kätköt Pikku-Ahvenisto ja Viisi vuotta.

Alueella on viitepisteeseen merkitty erittäin hyvin hoidettu laavualue, jossa kätköilijät voivat vaikka nauttia eväänsä ja olla tulisilla. Autolle löytyy parkki, joka myös viitepisteenä.

Ne sarjan kätköt, joihin mahtuu reissaajia on erikseen mainittu ko. kätkön kohdalla, kuten myös talvilöydettävyys.

Koska kätköt ovat suurelta osin metsäkätköjä, saattavat koordinaatit heitellä vähän, kannattaa vilkaista vihjettä, jos näin käy. Koordinaatit on laitettu 5-6 mittauksen otoksen keskiarvona.

Prologi-kätkö on helppo ja saavutettavissa talvellakin helposti. Ladultakin vain muutaman potkun syrjässä. Jos osut parkkeeraamaan geobiilisi optimaalisesti, on kätkölle noin 6 metriä... Kätköön mahtuu hyvin kulkijoita ja vaihdokkeja.

HUOM. Älä avaa "ovea" väkisin, vaan katso ensin lukitusysteemi! Talvella ovi saattaa olla hieman jäätynyt joten voi kaivata hieman apuja.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

  • Nikkelipolku 1-8Kuvassa on omistajan gpsjälki Nikkelipolun huoltokäynniltä 28.7.2018 järjestyksessä 1,2,3,4,5,7.8,6,1 Pääasiassa polkuja pitkin ja matkaa tuli 2,56km. Kuvassa näkyvät numerot ovat km-pylväät. Pöljänpolkuja pitkin pääset vähemmällä metrimäärällä, mutta.....

492 Logged Visits

Found it 473     Didn't find it 1     Write note 6     Publish Listing 1     Owner Maintenance 11     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.