Skip to Content

<

Pirates -Bonus

A cache by pinjsonj Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/16/2016
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:Kätkö sisältyy Pirates-kätkösarjaan ja tämän kätkön voi hakea, kun on lokannut kätkösarjan muut kymmenen kätköä. Tämän pienikokoisen peruskätkön talvilöydettävyys lumen alta on haasteellista sekä huomioitava, että talvella lokkaaminen voi olla haastavaa, koska on mahdollista, että kätkö on jäässä.

Palauta kätkö samalla tavalla takaisin lokkaamisen jälkeen.
Voit kysyä jos bonuksissa on jotain epäselvyyttä !


Huom! Timantit ja Aarre -kätköjen bonukset ovat laskutehtäviä, nämä luvut ovat tasalukuja, joten jos et ole saanut tasasummaa pyöristä lähimpään tasalukuun. Kompassissa ja kartassa on myös pienet tehtävät bonuksien saamiseksi. Muut bonukset pitäisi löytyä kätköistä kirjoitettuna. Jos on epäselvää ja olet käynyt kaikki kätköt läpi, kysy bonukset!


Parkkipaikkapisteet on merkitty ajatuksella, että kaikki sarjan kätköt haetaan samalla. Yksittäiselle kätkölle voi löytyä myös parkkipaikka lähempääkin.Pirates -sarjassa on 10-kappaletta erilaisia kätköjä, sekä lisäksi vielä yksi bonus purkki, johon saa koodeja kaikilta kätköiltä. Muista ottaa bonukset talteen, koska tarvitset niitä bonus-kätköä varten. Kaikki kätköt ovat teemaan sopivia ja sijaitsevat Joutsenon lenkkipolun läheisyydessä. Osa sarjan kätköistä on myös lähellä frisbee-golfrataa sekä urheilukeskusta. Koska alue on suosittua ulkoilumaastoa, on toisilla kätköillä toimittava huomaamattomasti. Osa kätköistä on mahdollista löytää myös talvella, mutta tällöin joutuu tarpomaan lumessa ja varomaan hiihtolatuja. Muutamat kätköt eivät ole talvilöydettäviä sekä kaikkien kätköjen säänkestävyydestä ei ole varmuutta, joten vaihdetaan tarvittaessa erilaiseen toteutukseen.


Koordinaatit saat sijoittamalla saamasi bonusnumerot annettuun kaavaan!


Kaava
Additional Hints (No hints available.) 

Find...

36 Logged Visits

Found it 34     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.