Skip to content

This cache has been archived.

TeamSharphill: Zoals aangekondigd stopt dit avontuur vandaag. Aan iedereen die deze puzzels heeft opgelost en de ronde heeft gedaan… Een dikke dankjewel! Maar aan alles komt een einde. Jammer van alle vernielingen en caches die verdwenen, ook al waren de laatste 6 weken geen opmerkingen. Tijd om zelf terug wat te gaan cachen 😊 Bedankt! Heidi, Francis en Davy

More
<

#80 - Dit is Belgisch - Superbonus 🏆🏆🏆

A cache by TeamSharphill Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/25/2016
Difficulty:
4 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   large (large)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:In elke bonus zal je een cijfer aantreffen en info van een bepaalde provincie
Vul de juiste gegevens in in onderstaande formule om tot bij de superbonus te geraken.

Noord 50° Limburg Henegouwen. Luik Namen West-Vlaanderen
Oost 004° Vlaams-Brabant Waals-Brabant. Oost-Vlaanderen Luxemburg Antwerpen

Slotcode Antwerpen Luik Luxemburg (zowel links als rechts)

Indien je dit wenst kan je 1 invulblaadje per team meenemen voor de superbonus uit de eerste cache van deze trail - Dit is Belgisch 1 - Aardrijkskunde (of klik hier)


- gezond boerenverstand
- pincet zou handig kunnen zijn
- prikstok
- postkaart van je eigen streek (voor meer info, klik hier ).


De volledige geo-art bestaat uit 69 mistery's, 10 bonussen (op te lossen voor vertrek!) en 1 superbonus. De volledige tocht is om en bij de 30 km lang.
Het overgrote deel van de tocht gaat over verharde zandwegen, een klein deel gaat over rustige asfaltwegen.
Deze tocht is het beste doenbaar met een mountainbike of te voet. Ook mensen met een gewone stadsfiets of e-bikes kunnen het grote deel van de tocht al fietsend doen, doch houd er rekening mee dat er op enkele plaatsen zal afgestapt dienen te worden.
Bij regenweer of aanhoudende regenval is aangepast schoeisel zeker een must wil je droge voeten houden en is fietsen met een stadsfiets of plooifiets zo goed als onmogelijk.
Cachen met de auto is op veel plaatsen toegestaan doch houd er rekening mee dat het over smalle wegen gaat en waar meestal geen plaats is om de wagen te parkeren.
De helft van de caches kan je niet bereiken met de wagen zonder te wandelen.
Je wagen kan je achter laten op de parking aan het voetbalveld van KWB Scherpenheuvel (N 50° 58.864 E 004° 58.860 ).
De mensen die met de camper komen kunnen overnachten op de officiële camperplaats aan cultuurcentrem Den Egger.
Voor de wandelaars onder ons geef ik graag volgende tip...je kan de tocht verdelen over 2 grote lussen zodat je deze op verschillende dagen kan doen.
Voor deel 1 (van nr 1 tot 34) tel je ongeveer 14 km. Deel 2 (35 tot 80) is wat langer en is ongeveer 16 km lang zonder dat je hier en daar afwijkt voor extra caches.
Je kan best de volgorde aanhouden van de nummers zoals ze in de listings staan. Zo krijg je de volledige lus en sla je niets over.
Onderweg kom je op vlakbij enkele plaatsen waar andere mistery's of trads liggen.
Breek alstublieft niets af en behandel de caches alsof ze waren de jouwe!
LAAT GEEN ZWERFVUIL ACHTER AUB!!!!

Oh ja, 1 belangrijk gegeven...bij ALLE mistery's telt de schrijfwijze of het antwoord volgens Wikipedia zelfs al staat het op andere sites anders aangegeven (en dit om oneindige discussie's te vermijden).
Dit telt niet voor de mistery's waar je een locatie moet zoeken (stripvraagjes). Hierbij zoek je de effectieve locatie op de kaarten.
Het aantal sterren van de moeilijkheidsgraad hebben betrekking op het oplossen van de mistery, ze hebben geen betrekking op het zoeken in the field. Alle caches zijn zeer makkelijk te vinden.- Reviewer Frogfoot1 voor het bijstaan met raad en daad en voor het reviewen van onze caches.
Stad Scherpenheuvel
ANB en dan vooral Wim Van Roey om toestemming te verlenen om een cache te plaatsen op hun grondgebied.
Wini 101, en Bleuke Jr voor het proefpuzzelen en proeflopen van onze caches.
Jos voor zijn creatieve inbreng.

Veel plezier!!!
Flag Counter

BELANGRIJK BERICHT!!!!!: Na het weekend van 15-16 juni 2019 sluiten we dit hoofdstuk af en ruimen we alles op. Gelieve hier rekening mee te houden! Ook moet alles gelogd zijn voor maandag 17 juni 2019 om 14:30u, daarna verdwijnen ze van de kaart. Gelieve hier rekening mee te houden!

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.