Skip to Content

<

Geokätköily roolileikkinä

A cache by osmi7 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/01/2016
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Mysti mystien joukossa.

Geokätköilyyn osallistutaan monessa eri roolissa – esimerkiksi kätkön omistajana tai kätkön etsijänä. Kätkön omistajalla on monia huolia: milloin on kätkön piilona toimiva kuusi kaadettu ja kuskattu sahalle, milloin taas on pari pikkupoikaa käynyt jästimässä purkin. Ja jos kätköjä on tullut piilotettua tuollaiset 38 kappaletta, niin sähköpostiin virtaa vuoden mittaan useita satoja loggauksia, joita pitää lukea ainakin sen verran, että huomaa milloin jonkun kätkön lokikirja on niin täynnä, että tilalle pitää toimittaa uusi. Huh-huh sitä hommaa!

Vaan ei se ole kätkön etsijänkään osa sen parempi. Purkki voi olla tosi hankalassa piilossa tai oman päähänpinttymän vuoksi on oltava kätköllä ensimmäisenä ennen muita kätköilijöitä ja lisäksi on rahdattava kaiken maailman kulkijoita kätköltä toiselle ellei yhdeksännellekin. Ja niitä kätköjä on haettava paljon; haasteisiin ehkä 50 purkkia päivässä tai joskus jopa useita satoja ja koko ajan pitää muistaa, mitä mikin haaste tarkalleen ottaen vaatii, että tulee käytyä juuri oikeilla purkeilla ja juuri oikeaan aikaan. Ja sokerina pohjalla sitten vielä ne mystit: ennen purkille lähtöä on selvitettävä, mistä ne naattien numerot oikein löytyvät. Huh-huh sitä hommaa!

Tsekkeriä tämä mysti ei kaipaa, koska tiedät kyllä, milloin olet löytänyt etsimäsi pisteen. Kun olet sen löytänyt, niin voit tallentaa oikeat koordinaatit kätkön tietoihin geocache.fi-palvelussa täällä.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

36 Logged Visits

Found it 34     Write note 1     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.