Skip to content

Spel och dobbel! (SOS 17) Event Cache

This cache has been archived.

6wyn: Nu är det dags att stänga det här eventet. Tack för alla loggar - vi hade hoppats att komma över 100 deltagare i år vilket vi tyvärr inte nådde, men vi är väldigt tacksamma till de 77 som kom.

More
Hidden : Saturday, 26 August 2017
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Välkomna till 2017 års SOS-event, som denna gång tar er till spelens värld!


Lördagen den 26 augusti i Björkhagen mellan 09:00 och 13:30.För fjärde året i rad är det dags att avsätta en heldag för geocaching i skogarna söder om söder. Vi lämnar seriefigurer, historiska händelser och Astrid Lindgren bakom oss och plockar istället fram tärningarna, putsar Monopolhatten och beger oss in i den spännande världen av spel och dobbel.

Precis som tidigare år är eventet uppdelat i två olika delar, där man väldigt gärna får vara med på alla delarna, men det går givetvis precis lika bra att bara komma på den första eller den andra. Eventarrangörerna kommer att finnas tillgängliga vid eventkoordinaterna under hela tiden som eventen pågår samt tiden däremellan.

Agenda

Event del 1 – Tärningen är kastad...

09:00 träffas vi vid angivna koordinater. Vi pratar om Geocaching och andra sorters spel, byter travel bugs med varandra, berättar barndomsminnen och har det så där gemytligt som bara cachare kan ha. Spontana spelstunder på gräsmattan uppmuntras varmt!
10:00 är första delen av eventet slut, och därefter kommer det att släppas ett flertal nya cacher med Spel-och dobbel-tema. Det kommer att finnas möjlighet att ladda sin GPS eller Smartphone med de nya cacherna, och de som deltagit på eventet kanske får ett litet försprång innan cacherna släpps på nätet?

Event del 2 –Lunch hos Mario och Luigi

12:00 samlas vi vid ovan angivna koordinater för att avnjuta en lunch tillsammans. Vid utsatt tidpunkt kommer grillarna vara varma så ta med det ni vill äta och dricka. Ketchup, senap och liknande finns vid eventplatsen.
13:30 är eventet slut, och därefter kommer det att släppas några till cacher med Spel och dobbel-tema.

Avslutning - Middag med Pacman

17:30 träffas vi på O'Learys i Tyresö Centrum för att äta middag, dricka kalla drycker och prata om dagens event, Geocaching, Nintendo 8-bitar, dagen som varit och dagar som komma skall. Detta är inte en del av geocaching-eventet.


TRANSPORT

Lättast är att åka tunnelbana till Björkhagen och sedan ta en 5 minuters promenad till eventplatsen. Bilparkering finns både vid Björkhagen Centrum och vid Dammtorpsjön (men då blir promenaden lite längre än 5 minuter). Samtliga cacher kommer att vara inom gångavstånd från eventplatsen. Stora delar av området är cykelvänligt, men tänk på att man inte får cykla i motionsspåren.

Årets eventarrangörer är:

6wyn, CacheMySoul, Druiderna, mbis, mtekla, OneMatchFox, Reyals68, Satzumas, Smnollxmx

Additional Hints (No hints available.)