Skip to Content

<

Koiranputki

A cache by elttu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/07/2017
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tehtäväsi on ratkaista oikea koirarotu ja laskea sen nimestä erilaisten vokaalien määrä. Esimerkiksi rodussa Dreeveri on 2 erilaista vokaalia, joten se on luku, mistä vähennetään tai mihin lisätään annetut arvot kunkin rodun kohdalla. Oikea vastaus löytyy koordinaateista N 60° 1A.BCD E 25° 0E.FGH


 1. Minä se vasta pomojen pomo olen, vaikka valtakuntani alkaakin olla muinainen. Tunnukseni pitäisi olla komea kartussi, eikä ainakaan mikään koirankakkapussi.
 2. Kiukkuisesta kokista ei nimeni tullut, uskon sen takana olleen sankari Flash, joka siivoaa kaduilta rosvot ja muut hullut, itse olen kiinnostuneempi linnuista kuin pahoista konnista.
 3. Tyylini on low rider, älyni kirkas, ei siis mikään aivorusina. Kaimani on hengettömämpi, silti usein nähty, mukana sen kulkee tölkkejä koko tusina.
 4. Mailta itäisten dynastioiden ja pitkän muurin tulin minä, jonka karvankasvu ei liene suurista suurin, mutta sentään on päässä jonkinlainen tupsu, joka jonkun mielestä voi olla pikkuisen hupsu.
 5. Minusta on tehty ihan oikea runo, mutten muista sitä kokonaan: Kevät tuli, lumi suli, puro sanoi kahdesti rotuni, mutta nyt se muistikatko sitten tuli.
 6. Kotini lienee ullakolla, missä hienoissa vaatteissa onkin mukava olla. Kotimaassani tarjoaa zakuskaa moni baari ja nurkassa pöhisee myös samovaari.
 7. Koirapuistossa joku kysyi, onko minut virkattu sukkalangasta, mutta olisin mielummin hienointa mohair- tai angorakangasta.
 8. Mie oon sieltä, missä käköset kukkuu, suvussa lienee joku, joka talvisin mieluiten nukkuu, reipas olen ja häntäni on pysty, melkoisen terävä on myös aivonysty.

 

 1. A=-1
 2. B=+5
 3. C=-4
 4. D=-2
 5. E=+4
 6. F=-2
 7. G=+3
 8. H=+5
Tarkasta ratkaisusi

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

147 Logged Visits

Found it 142     Write note 3     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.