Skip to Content

<

YTTELÄN RAJALLA 14

A cache by duoXnobis Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/23/2017
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

YTTELÄN RAJALLA -kätköt ovat helppoja, talvilöydettäviä peruspurkkeja, jotka sijaitsevat tien välittömässä läheisyydessä. YTTELÄN RAJALLA-sarja kuuluu YT-kätkösarjaan, joka on levittäytynyt Haapajärven lisäksi: Nivalan, Sievin, Reisjärven, sekä Kajaanin alueelle. Kätkösarjaan kuuluvat muut kätköt löytyvät seuraavien nimien takaa: YT-NEUVOTTELUT, YT-ARSKAN JÄLJILLÄ, ENNEN YT:TÄ, YT-ARSKAN UNET, YT-ARSKA PYÖRÄLLÄ, IS-R-YTTELÄ, YTTELÄ-I-SR, YT-ARSKALTA-YT-REISKALLE, YT-REISKA.

Onko mitään väliä ajalla? Jos kulkee Yttelän rajalla. Paikkahan on oikeesti rajaton, ratkiriemukas, ehkä "ajaton" Mutta Arska sai aikaan surun... Hän yksin kun jätti sen murun... Kuurupiiloa leikkii jossain, ja herra yksin tietää vain... Onko hän rajojen sisällä, vaiko salarakkan nisällä. Onko Reiskan luona karkuteillä, siitä käsitystä, ei vaan oo meillä... Vai onko hän jossain ihan lähellä Kertokoon, mitä tietoa ja kellä? Nyt tiedät missä menee raja, Nyt Yttelään kiiruusti jo aja... TÄMÄ OLI YTTELÄN RAJALLA -TRADI KÄTKÖ-SARJAN VIIMEINEN KÄTKÖ.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

217 Logged Visits

Found it 209     Write note 3     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.