Skip to Content

This cache has been archived.

Tellu78: Hep, arkistoon!

More
<

X-tra Heavy Metal-miitti, Pyhtää

A cache by Tellu78 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 01 October 2017
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Hirvikoski Citon GC7BWF4 perään miitti 1.10. Sunnuntaina klo 15.15 - 16:15

Citon jälkeen kokoonnumme tänne kierrättämään metallia ja lepäämään siivousurakan päätteeksi makkaranpaiston merkeissä. Omat makkarat mukaan! Vettä, mehua ja nuotio löytyy paikalta. HUOM! METALLIA EI TODELLAKAAN OLE PAKKO TUODA! Saa, jos nurkissa pyörii ja haluat romusta eroon, mutta olet tervetullut ilman kierrätettävääkin :)

Heavy Metal-miittiin saat tuoda metalliromua metallinkeräykseen toimitettavaksi halutessasi, myös hankalan muotoiset ja isot metallit käyvät, kunhan mukana ei ole kassakaappeja, ongelmajätettä tms. Maanomistaja toimittaa metallit kierrätykseen tilaamalla niille noudon kun pino on tarpeeksi suuri autokuljetukselle. Ota huomioon että peräkärryille ei ole tilaa alueella, joten mahdollisesti mukanasi kierrätykseen tuotavat metalliromut täytyvät mahtua autoon. Parkkitila rajallisempi, suositellaan kimppakyytejä Citolta tullessa!

Metallinkeräysalueen vieressä takakalliolla on nuotiopaikka penkkeineen, isoa kokkoa ei sytytetä (se syttyy vasta Pyhäinpäivänä), mutta makkaratulet sytytetään! Jutellaan tässä mukavia ja paistellaan makkaraa

Keräys ja nuotionteko maanomistajan luvalla ja avustuksella. Omia nuotiopuita ei tarvitse tuoda, ne hoidamme me

Maanomistajan pyynnöstä: alueella on poltettu kokkoa takakalliolla ennenkin, kuormauslavoista yms. on saattanut jäädä kokon lähelle rojua, (vaikka kuinka aina pyritäänkin kaikki kasaamaan pois) joten turvallisuussyistä, kunnolliset jalkineet jalkaan ja jätä lemmikkisi kotiin tai autoon, ettei tassuille käy mitään.Additional Hints (No hints available.) 

Find...

110 Logged Visits

Write note 2     Archive 1     Will Attend 38     Attended 68     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.