Skip to content

CITO za petnajst pik Cache In Trash Out® Event

This cache has been archived.

icabrian: Čas je za arhiviranje. Hvala vsem za udeležbo!

More
Hidden : Friday, 06 April 2018
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Pridite pobirat pločevinke po poljih pa po pošteno prisluženih petnajst pik Planetarnega potepa! Potem pa pijača ... 😉

Planetarni potep se počasi zaključuje, vam pa manjka še nekaj točk do naslednjega spominka? Kar brez skrbi. Mi jih imamo, za vsakega po petnajst, in jih zamenjamo za dve uri vašega časa. 😉

Dobimo se v petek, 6. aprila, ob 17. 15 na objavljenih koordinatah, kjer je mogoče tudi parkirati. Razdelili se bomo v skupine in se z vrečami za odpadke (priskrbi jih organizator, tudi kakšna rokavica se bo našla) odpravili po bližnji in malo manj bližnji okolici. Izpod snega so spomladi poleg zvončkov, trobentic in teloha pokukali tudi razni odpadki, pa tudi mejice še niso tako zaraščene, da bi se zakrilo vse, kar po nesreči pade noter. Očitno se pri nas radi sprehajajo žejni ljudje s sindromom zapestnega prehoda, da jim plastenke in pločevinke tako na veliko padajo iz rok.

To delo nam bo vzelo kakšno uro in pol do dve uri, potem pa se bomo pred mrakom vrnili na izhodišče in določili lokacijo za planetarni klepet. Vabljeni! Vreme ne bo ovira. V primeru padanja ošpičenih prekel bomo seveda namesto smeti pobirali ošpičene prekle.

Sodelujte v CITO izzivu 2018!

Planetary Pursuit will soon be over, but you are still missing some points for your souvenirs? No worries! We have 15 points to spare and will trade them for 2 hours of your time. 😉 We will meet on Friday, April 6, at 17.15 on the published coordinates, where you can also park your geovehicle. We will split in groups and collect litter along tracks and trails in the nearby fields that seem to be frequently used by thirsty people with carpal tunnel syndrome. Litter bags and some gloves will be provided by organisers. Afterparty with planetary chat will take place after the event on nearby location. Bad weather will not scare us.

Additional Hints (No hints available.)