Skip to Content

<

JPG:n Juhannusristeily

A cache by jukkapoikageo Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 6/19/2018
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Kuukausi on ylittänyt puolivälin, joten JPG kävi Juhannusristeilyllä parhaassa seurassa. Mukana olivat tietysti hänen 40 kollegaansa. Punahilkka ja puunhalailija olivat varustautuneet reissuun hyvin. Heillä molemmilla oli mukanaan koko geovälinearsenaali ja reippaasti juhlamieltä. Punahilkalla oli mukanaan myös varmuuden vuoksi iso oksennuspussi.

Yksinäinen kapteeni odotteli jo innoissaan lupaa lähteä merelle, mutta olihan kaikkia matkustajia odoteltava. Porukka oli myöhässä, sillä Onkipoika oli joutunut keräilemään juhlaväkeä ympäri Satakuntaa bussiinsa, sekä jonkun vielä jostain Ihoden puskista. Joillekin oli tainnut maistua jo hieman liikaa, sillä ainakin Hihhuli oli hukannut lonkeronsa ja saapui paikalle GebBaNa kädessään. Myös Rokkimimmillä oli vauhti päällä. Hän oli kailottanut bussin karaokessa tutun Amorphiksen sijaan Nikke T:tä. GebBaNalle hän oli reissun jälkeen selittänyt, että muisti pätkäisi.

Nollatoleranssi oli näistä bileistä kaukana. Kukaan ei oikeastaan tiennyt oliko risteilyn kohde Honolulu, vai jopa Karstakaupunki jossain hyvin kaukana. Rauman Sue Ellen ja Hunttikingi saapuivat risteilylle otsalamput päissään ja rouvalla näytti olevat saappaatkin jalassa. Ovatkohan hunttireissulta suoraan hypänneet Onkipojan bussin kyytiin? No, pääasia että kaikilla on hyvä olla.

Nollapisteellä, eli baaritiskillä oli jonoa jo alkuillasta alkaen. IrJanne vietti aikaansa kahdenkesken hytissä, mutta heiltä oli jotain oleellista unohtunut kotiin. Onneksi Väline- expertiltä löytyy apu tällaisiinkin ongelmiin. Juttua riitti aiheesta kuin aiheesta ja JPG kuuli jonkun sanovan, että tämä olisi hänen ihan ensimmäinen kertansa ulkomailla.

Nollapisteestä puheen ollen, kollegat huomasivat ainakin kahden kätköilijän puuttuvan joukosta. Onneksi partiopoika oli ollut tarkkaavainen ja kertoi nähneensä Pocahontaksen lennättämässä droneaan kannella. Hän kuvasi koko risteilyn dronekamerallaan. Siellä missä on koneita, on myös Väline- expertti. Hän valokuvasi Pocahontaksen konetta, joka liiteli kunnioitettavassa 38 metrin korkeudessa ja suunnassa 37,6 astetta. Molemmat sentään nautiskelivat virvokkeita samalla.

Nellimin saamelaisalueelta juuri kätköreissultaan kotiutuneet Päättäväisetkin olivat päättäneet lähteä viettämään mukavaa vapaapäivää merelle. Myrkyllinen nainen lueskeli sienikirjaa ravintolan pöydässä ja muistelivat siinä ohessa Ässien viimeistä selkäsaunaa Rauman Lukolle yhdessä Happamienmarjojenpuun kanssa. Lukkohan voitti tuon ottelun peräti 6-0. Tappiosta huolimatta odotukset risteilysta olivat korkealla. Ilta oli vasta nuori, mutta huomenna monella on varmasti erilaisia särkyjä.

Yksinkertaisin apu seuraavien päivien särkyihin on tietysti lepo. Toki laivalla oli myös liianpitkänimimerk, jolta kyseltiinkin kovasti hierontapalveluita, mutta niitä oli tarjolla vain hevosille. Niinpä helpotusta sieltä ei ollut luvassa. Ainakin Vallu-Pekalla, Väline-expertillä ja Happamienmarjojenpuulla oli jo niin pitkät putket päällä, että väsymys hieman painoi heitä. Vallu- Pekka katseli jostain syystä laivan ilmastointiputkia sillä silmällä. Etsiköhän tuo uusia kätköpaikkoja? Raumlaissijaarituksi pelaili laivabingoa, jossa hänellä kävikin melkoinen flaksi.

Nolojen tilanteiden mies Tex Willer oli saanut juuri ratkaistua kymmenkunta relaatiota ja hän uhkasi tällä kertaa ampua relaation tekijöistä vain kolme. Laiva oli jo valmiina lähtöön, kun Merikarvian vahvistukset Emäntä, Sonni, Etelämäki ja Villi Suomalainen juoksivat georeput olalla läpi sataman. Heistä yksi huuteli kapteenille: "odottakaa olen Etelämäki Merikarvialta!!" ja muut tulivat hänen perässään. Sen verran janoista porukkaa nämä pröttikarvialaiset ovat että he tempaisivat baarissa saman tien 63 pintia. Koska reissussa oli sen verran sekalaista sakkia niin pitihän risteilylle nyt valvojakin hommata. Tämän kunnian sai, halusi hän sitä tai ei, kankaanpääläinen opettaja Kuukivi. Lopulta laiva pääsi lähtemään laiturista. Koko porukka nautti täydellä sydämellä risteilystä Turun rannikolla.

Kaksari oli tuonut Puunhalailijalle Teivon raveissa sen verran paksun tukon euroja taskuun, että hän reteästi lupasi tarjota kierroksen baarin puolella. Baarissa oli juuri alkamassa tanhu- ja kansantanssi ryhmät Z.Z.G.Y ja nfn12 joiden lämppärinä oli dj Herra Kasettisoitin. Ensimmäisenä tiskille hiiveili Punahilkka Hihhulin kanssa. Heidän perässään saapui Kurre joka oli juuri hankkinut elämänsä ensimmäisen kännykkänsä. Hän esittelikin onnellisena uutta Nokia 3110 puhelintaan kaikille. Toiselta puolelta baaria kuuluikin yllättynyt huuto: "Jumangega sehän on Salme Pasi!"

Yksin lenkkeilevä Himojuoksija kävi baarissa hakemassa suun kostuketta paikallaan hölkkäillen. Nopeasti hän vingutti visaa ja katosi taas lenkilleen. Samalla Rokkimimmi valitti, kun karaokea ei ollut muun ohjelman takia. GebBaNaa se ei haitannut, sillä hän oli Jyrki 69:lle kuiskannut että aina kun Rokkimimmi räppää on kuin uusi jääkausi olisi tullut. Punahilkkaa ihmetytti tuo, koska hän oli juuri bussissa vetänyt Rokkimimmin kanssa dueton ja omasta mielestään hän ja Rokkimimmi olivat hitokseen hyviä laulajia. "Silkkaa kateutta, miehet ei vaan tajuu" Punahilkka mutisi valkovenäläinen oikeassa kädessä ja vasemmassa kädessä skumppalasi.

Kolpakko siinä tyhjeni toinen toisensa jälkeen, kun satakuntalaiset ja yksi Ihoden iloinen kaljupää seurasi risteilyn ohjelmaa. Moni suunnitteli siinä samalla seuraavia georeissujaan ja toiset kertoilivat muille jo menneistä reissuistaan. Ilta muuttui yöksi eikä kenelläkään ollut vielä kiire nukkumaan. Tässä vaiheessa IrJannekin oli kömpinyt ulos hytistään.Eikä siinä kauaa mennytkään, kun he valtasivat baarin tanssilattian joka olikin ollut lähes koko risteilyn Hihhulin valloittama. Tämä kun oli löytänyt laivan siivojan varaston ja ottanut sieltä mukaansa harjan. Hihhuli bailasi harjan kera Kaija Koota niin että lonkerot läiskyivät maahan. Liianpitkänimimerk kuvasi kännykällä koko tanssin vain ja ainoastaan siksi että tästä riittäisi puheenaiheita vuosiksi. Vallu-Pekka oli ottanut mukaansa kumiveneen sillä jos lähellä kilahtaa häly niin hänellä on jokin väline jolla voi lähteä hunttiin. Repsikka oli varannut yhden hengen kumiveneestä pelkääjän paikan vaikka Jumalatar oli yrittänyt takoa hänen päähänsä järjeä. Repsikka ei nyt vaan suostunut ymmärtämään ettei siihen kumiveneeseen mahdu kahta. Repsikka sanoi vain että "ftf haetaan, sama se vaikka kuolemme."

Kuulemma risteilyllä olisi ollut ohjelmassa myös ensi-ilta elokuva jonka oli ohjannut omassa studiossaan Lempeäjättiläien. Hän oli myös käsikirjoittanut ja näytellytkin pääosan. Elokuva oli jatko-osa kauhuelokuvalle SAW. Jatko-osa oli peräti viideskymmeneskuudes. Kauhuelokuvan kategoriaan se pääsee ainoastaa siksi, että se nyt oli kuvattu Raumalla. Pääosa oli Lempeäjättiläiselle oikein sopiva. Näyttelihän hän siinä pientä vihreää kääpiötä. Kuitenkin porukka alkoi olla siinä kunnossa ettei elokuvan katsomisesta olisi tullut yhtään mitään. Siksi ohjelmavastaavan oli otettava käyttöön suunnitelma bee eli vesi.

"Seis!" huusi pillipiipari63 neljältä aamuyöllä ja vihelsi pelin poikki. Nyt oli aika mennä kaikkien nukkumaan. Kaikki saivat baarista enää vain vettä. Moni siinä yritti pullikoida vastaan, mutta eivät he sille mitään voinmitään. Jumalatar oli luvannut järjestää kaikille seuraavana aamuna synninpäästön ja tarjoilla kaikille Twix ja missä x- karkkeja. Jumalattaren rinnusta koristi kaunis kukka.

Seisten vielä omilla jaloillaan Punahilkka toivotteli hyvää yötä kollegoilleen. Olihan heillä vielä seuraava päivä aikaa risteillä, mutta nyt oli hyvä aika mennä jo hytteihin nukkumaan. Tosin Vallu-Pekka jäi kannelle kumiveneen viereen. Laiva alkoi pikku hiljaa hiljentyä. Vain pientä raumlaissijaarituksia kuului sieltä sun täältä kun Pocahontas kulki pitkin laivan kantta. Onneksi kenenkään nukkumapaikaksi ei valikoitunut laivan putka.

Ylemmän kannen hyttikäytävällä raikasi vielä hetken aikaa Kaija Koo, koska osa porukasta oli ahtautunut Hihhulin sviittiin. Jossain vaiheessa aamua sekin loppui. JPG oli kuitenkin päättänyt, että koko jengi tulisi nauttimaan meriaamiaisen hänen kanssa laivan buffaan. Pikku hiljaa kätköilijöitä alkoi lipua kohti ravintolaa. Toiset virkeämpinä kuin toiset. Päivä kaksi ja vielä olisi päivä aikaa tehdä mitä kukin halusi.Additional Hints (No hints available.) 

Find...

51 Logged Visits

Found it 50     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.