Skip to content

This cache has been archived.

LinneaKooN: Kiitos kaikille miittiin osallistumisesta, nyt pois arkiston kätköihin.

More
<

20.luukku: Joulun alla, rinteen kupeessa

A cache by Kaino Kanelikorva Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Thursday, 20 December 2018
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Joulukalenteri

Päijät-Hämeen geokätköilijät päättivät yhdessä toteuttaa miittijoulukalenterin kaikkien kätköilijöiden iloksi. Miittejä järjestetään 1.-24. joulukuuta 2018 ympäri Päijät-Hämettä erilaisin teemoin.

Joulukalenterin 20.luukku - Joulun alla, rinteen kupeessa

Joulukalenterimiitti torstaina klo 18-18.30 Messilässä, rinteiden kupeessa. Rinneravintola Bistron auki ollessa olemme sisällä ravintolassa. Jos ravintola ei sattuisi esim.lumitilanteen vuoksi olemaan auki kokoonnutaan vieressä olevalla nuotiopaikalla, jossa on myös kota.

Ravintola Bistro on perheravintola. Bistron aukiolon puitteissa ja raameissa, on saatavilla syötävää ja juotavaa omakustannushintaan, nuotiopaikalle voi ottaa omat eväät mukaan.

Huom. Osa miitin atribuuteista täyttynee vain ravintolan ollessa auki. Kaino Kanelikorva luottaa, uskoo ja toivoo koko sydämestään, että maa on valkeana ja rinteet auki.

Lokikirja löytynee Kaino Kanelikorvan kainalosta tai läheisyydestä.

Tervetuloa joulukalenterimiittiin joulun alla rinteiden kupeeseen. Turistaan joulusta, toiveista, kätköilystä, lumesta tai lumettomuudesta ja kehitellään lämmin joulumieli <3

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.