Skip to Content

<

17. Joulukuuta - Joulun 2018 multikalenteri

A cache by Ugly_Pheebs Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/08/2018
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Vuoden 2018 joulukuun tempaukseksi sovittiin Etelä-Kymen kätköilijöissä multijoulukalenteri. Kalenterin multi-kätköjen luukut sijaitsevat eteläisen Kymenlaakson kuntien alueilla. Hyviä kätköilyhetkiä ja -retkiä joulukalenterimme parissa!

Image and video hosting by TinyPic

Elokuvat kuuluvat erottamattomasti monien ihmisten jouluun tai ainakin joulun odotukseen. Yksi suurimmista klassikoista on Ihmeellinen on Elämä, joka tulee Suomessakin televisiosta joka joulu. Muita ikisuosikkeja ovat Yksin Kotona, Muppettien Joulu, The Grinch, Paha Pukki, Elf, Joulutarina, Rakkautta Vain, Isäni on Turbomies, Saiturin Joulu, Holiday… lista on lähes loputon!Oma suosikkini jouluelokuvista on ehdottomasti Tim Burtonin Painajainen Ennen Joulua. Olisi kiva kuulla, mitkä elokuvat kuuluvat kätköilijöiden jouluun.

Ensimmäiseltä pisteeltä löydät koordinaatit loppupisteelle. Parkissa on tilaa ainakin yhdelle autolle, mutta vuosittain Rasvaturkissa järjestettävän joulutapahtuman aikana en suosittele kätkölle menoa väkimäärän ja lukuisten autojen vuoksi.

Alkuperäinen camo ei kestänyt Suomen talvea, vaikka luonnonmateriaaleista olikin tehty, joten nyt paikalla on pienempi ja paljon, paljon vaatimattomampi loppupiste. Kiitokset kaikille kätköilijöille, jotka antoivat alkuperäisestä toteutuksesta kehuja ja suosikkipisteitä!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

62 Logged Visits

Found it 57     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.