Skip to Content

<

Äyriäismanna - AMT222

A cache by kaidantienkulkijat Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/19/2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Krapuranta, Leo ajatteli ja samalla muisteli jokirapukeittoa, jota oli päässyt maistamaan kerran tähänastisessa elämässään. Tuota kermaista äyriäismannaa oli ollut tarkoitus tarjoilla alkupalapöydässä, kun itse kuningas oli saapunut Ruotsista vierailulle Turun Linnaan. Leo oli silloin ollut vapauttamassa sellissä viruvaa kaveriaan, Kauko Matinpoikaa, pakosalle, mutta olikin itse jäämässä kiinni niin sanotusti rysän päältä. Tilanteesta hän oli saanut puhuttua itsensä ulos, mutta tarjoiluhommat olivat kutsuneet. Kauaa ei Leo ollut jaksanut tarjotinta kantaa ja kuningas oli jäänyt ilman keitosta. Kauko ja hän sen sijaan olivat lipittäneet keittoa useammankin kulhollisen.

Leo havahtui muisteloista, siirtyi ratsuineen syvemmälle metsään ja löysikin hyvän yöpaikan – sammalmätäs pienen nyppylän päällä kuusien suojassa. Jostain kuitenkin kuului katkeamatonta puheensorinaa. Paikkaa olisi vaihdettava, mutta vastapuolen tietä en mene! Siellä on aivan liikaa vankkurikansaa pitämässä kekkereitään. Riski olisi liian suuri kiinni jäämiseen, hän totesi.

 

______________________________________________________________________________________________________________________

Tämä kätkö on osa Aurajoen maisematie, AMT222 – kätkösarjaa, jossa voit seurata Leo Wariksen seikkailuja. Leo oli lain kahta puolta kulkeva, mutta hyvän tahtoinen nuorukainen, josta tilaisuus tekee ah niin usein varkaan.

Tarina alkaa kätköstä GC868FV, mutta voit toki hakea kätköt mieleisessäsi järjestyksessä. …muista myös kerätä vihjeitä matkalta, niille on käyttöä myöhemmässä vaiheessa.

 

 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

275 Logged Visits

Found it 272     Publish Listing 1     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.