Skip to content

Skåneträffen 2019 Event Cache

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
Hidden : Saturday, 25 May 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

25 May 2019, 09:00 - 17:00

Välkomna till 2019 års Skåneträff!

Vi samlas till en härlig geocachingdag med roliga cacher, gamla och nya vänner och en skön dag i skogen. Eventet startar vid Hultets lägerplats i nordöstra Skåne kl 9:00, där man checkar in (betalar sin eventavgift om man inte gjort det tidigare vid anmälan av boendet), minglar med andra geocachare, väntar in invigning av eventet och startskottet för dagen.

Platsen för årets Skåneträff ligger långt ute i skogen i vacker natur och här finns varken asfalt eller annan civilisation.

Ni kommer att få chansen att logga en massa nya cacher och det kan bli många timmars roligt cachande i skogen om man inte väljer allt för konstiga vägar, då vet man aldrig hur det slutar. På eftermiddagen kl 17.00 avslutas eventet och vi återsamlas vid eventplatsen.

Vi arrangörer kommer vara på plats hela tiden som eventet varar om det dyker upp frågar m.m., tider för hela programmet kommer snart. För den som vill kommer det att vara möjligt att campa på eventplatsen (husvagn, husbil eller tält).
När det gäller övrigt boende har vi några exempel på hemsidan men annars finns det gott om både Bed&Breakfast och till och med hotell inte så långt från eventplatsen.
Senare på kvällen kommer det att bli mat och ännu mer social samvaro.

Mera info finns på hemsidan Skanetraffen.se .

Uppdaterat 2019-05-13

Jag har missat att skriva här på eventsidan att vi tar en liten avgift av varje besökare för att finansiera träffen, vi vill ha hela 25 kronor av er var och vi ser väldigt gärna att ni går in på bokningssidan och gör en anmälan där, då får ni också ett nummer ni kan swischa pengarna till så slipper vi hålla på med kontanter på eventet.

Glöm inte att deadline för middagsbokningen är den 15:de

Boka här : Skanetraffen.se/anmalan .

Denna eventsida kommer att hållas uppdaterad allt eftersom ny information finns även om den mera uttömliga informationen kommer att finnas publicerad på hemsidan.

Eventprogram
08:00 – Incheckning och GPS inlämning öppnar
09:00 – Eventet börjar
10:00 – GPS inlämning stänger!!
10:45 – Alla deltagare i fållan
11:00 – Cachesläpp!!
17:00 – Återsamling Eventplats
18:00 – Middag
22:00 – Dags för nattcaching! Glöm inte pannlampan
00:00 – Återsamling  

Senaste uppdatering 2019-05-13 med info om avgift och påminnelse om att boka middagen

Additional Hints (No hints available.)