Skip to Content

This cache has been archived.

lunaa's beetle - LB: Denk aan de TB’s aub

Tot boooo !!!

More
<

@ the BOOvies = vol

A cache by BOO team Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 02 November 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

02 November 2019, 17:00 - 23:45

update; maandag 12 aug 2019. 50 min na publish hadden we 66 deelnemers. ;-) ;-) Nadien is de wachtlijst van start gegaan. Voor vragen wbt de groepen (de deelnemers- en wachtlijst zal een dezer dagen op de listing komen) kan je een bericht naar de Bengels sturen. ook zullen de Bengels tzt een betalings verzoek sturen. Eind okt zullen wij de groepen en tijdstip van vertrek op de listig zetten(nadien kan hier niet meer in geschoven worden ) en dit middels een announcement kenbaar maken.

De doelstelling van @ the BOOvie's !!! is tijdens het (eventueel) nuttigen van een lekker bekske leut en kennis maken met andere geocachers en kletsen over geocaching op bovenstaand coördinaat .

 

 

Dit jaar hebben wij een tocht uitgezet en  maken we  groepjes van maximaal 6 personen en er is plaats voor ongeveer 66 personen .

De start tijden zijn van 17.00 tot 21.00 uur, Uiteraard is er na de wandeling gelegenheid om na te kletsen , dit kan tot 24.00 uur.

Tzt (dit ligt aan de weers omstandigheden) zullen we gaan beslissen of we wat meer groepen kunnen maken, .(indien nodig zal er een wachtlijst gemaakt worden) .

De juiste tijden en groepindeling laten wij tzt via een announcement weten.

De kosten voor dit event zijn € 7.50  pp, hiervoor krijg je bij aankomst een consumptie en de juiste verlichting voor de wandeling. Ook geven wij van dit geld ieder jaar eigenaren van camping, apparatuur en grondbezitters een kadobon .

Mocht je niet mee willen doen aan de wandeling, dan is er uiteraard gelegenheid om binnen te blijven. (dit geldt ook voor rolstoelers, de wandeling gaat over (soms) drassig terrein.)

Will attend :

-Deelname is op volgorde van binnenkomst van de will attend logs. NTB ; een will-attend log achteraf veranderen heeft geen nut, daar krijgen wij geen melding van, dus maak een ‘write note’.

- Ieder team dient voor zich zelf een will attend log te maken en dus niet door anderen.

- Wij gaan ervan uit dat 1 team uit 1 of 2 personen bestaat.

- Deze avond is niet voor mensen onder 18 jaar.

- Mocht je graag een groep vormen, meld dat dan in je will attend log, Als er niets bij staat nemen wij aan dat het je niet uitmaakt en dat is voor ons ook makkelijk met plannen.

 

Wij hebben er zin in, LUNAA , DE 3 BENGELS, MARCODOMI, MIGCHELS-BREUGEL , SUSHISAN1978, ANTIEK, modderkruiper, TKT, LUNAA'S BEETLE en uiteraard onze vele mysterie figuranten.

Met dank aan de eigenaar van de camping voor het beschikbaar stellen van hun terrein en faciliteiten.

Na 51 minuten zaten we vol en na 1 dag zitten we dubbel vol.
Hieronder staat een lijst van de deelnemende teams.

Definitieve groepsindeling

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.