Skip to Content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
<

LGC Borgloon gaat vreemd@Nieuwenhoven.

A cache by LGC Borgloon Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 07 September 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

07 September 2019, 13:00 - 18:00

LGC Borgloon is  een groepje enthousiaste geocachers die de handen in elkaar geslagen hebben om te proberen Haspengouw op de cache-kaart te zetten. Wij organiseerden reeds 4 keer een LGC - event en 3 keer een LGC Stammtisch. Dit was telkens in Borgloon.

Nu hebben we ons laten verleiden door de omgeving van het kasteel van Nieuwenhoven en hebben we besloten om 'vreemd te gaan'.

Wij nodigen u daarom uit op onze meet en greet ' LGC Borgloon gaat vreemd @ Nieuwenhoven'

ZATERDAG, 7 SEPTEMBER 2019 vanaf 13 h 00 tot 18 h 00

Het event is gratis.

!!! Tijdens deze meet en greet zal er een wandelrondje met 9 tradjes, 1 korte multi, 1 wherigo, 1 bonus gepubliceerd worden. De wandeling zal 2,8 km lang zijn. De listing zal vanaf 13 h 00 uitgedeeld worden.

LET OP : het wandelrondje is NIET te fietsen !! Honden kunnen mee, maar ENKEL en ALLEEN als ze aangelijnd zijn. Het kasteeldomein is in principe vrij toegankelijk - op de wandelpaden, maar weet dat het geen openbaar domein is, en dat de eigenaar toeziet op deze afspraken.

Bijkomende informatie:

* er is een camperplaats zonder voorzieningen voor 9 mobilhomes. Degenen die zich eerst aanmelden zijn bij de gelukkigen.

* er is een mogelijkheid om te overnachten in het kasteel Nieuwenhoven.

* kleine maaltijden kunnen gebruikt worden in het fietscafé op het kasteeldomein

* Een geocacheshop zal met een standje aanwezig zijn tijdens het event.

* De cartridge VOOR DE WHERIGO kan je TIJDENS HET EVENT downloaden op Boerenmarkt in Nieuwenhoven. Na het event, gewoon op de listing van de Wherigo zelf. Werd getest op Iphone en Android.

 

* 40 mensen kunnen om 16 h 00 deelnemen aan een rondleiding met gids. Zij zullen het kasteeldomein, de trappenhal en een ijskelder bezoeken en daarbij het hele verhaal van het kasteel te horen krijgen. Deze rondleiding duurt +/- een uur en kost €2 per persoon. Aanmelden kan via de 'will attend'. Zeker vermelden hoeveel personen aan de rondleiding mee zullen doen. Betalen kan ter plaatsen. De eerste 40 zijn bij de gelukkigen. Let wel: honden zijn in het kasteel NIET toegelaten !!

Ben je geïnteresseerd, zet deze listing in je watchlist ...

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.