Skip to content

This cache is temporarily unavailable.

Penelope: We hebben gezien dat deze cache al langere tijd niet gevonden wordt en/of onderhoud nodig heeft. Repareer of vervang je cache of archiveer hem, door gebruik te maken van de archiveren link (rechtsboven op je cachepagina).

Als je van plan bent om de cache te repareren/vervangen, meldt dit dan even via een note op je cachepagina (Niet via Email). Mochten we binnen 30 dagen geen reactie hebben ontvangen, dan zal je cache worden gearchiveerd.

More
<

|CET2019|Scuba Diving

A cache by TeamCET Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/07/2019
Difficulty:
5 out of 5
Terrain:
5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


WAARSCHUWING

Dit is een echte T5 cache die extreem moeilijk is vanwege bijna nul zicht.het is er aardedonker en wij raden dus een zeer sterke zaklamp aan. Deze cache is alleen te doen als je in het bezit bent van een duikbrevet. Ga onder geen beding alleen deze cache doen. Ga ook nooit zonder duikuitrusting proberen deze cache te pakken. Dat gaat je simpelweg nooit, maar dan ook nooit lukken!

CET2019 duikcache is een unieke cache. Van dit type zijn er maar een paar in Nederland. De cache bevindt zich op ruim 12 meter onder water en is alleen te doen met professionele apparatuur en een duikbrevet !!

Deze is dus niet zomaar even te doen. De cache is een doosje bevestigd aan een pvc pijp van 1,5 meter. Alles is aanwezig om te loggen.(potlood en write in the rain boekje) We wensen u veel plezier bij deze enorme uitdaging en zien uit naar alle foto's ! 

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.