Skip to content

This cache has been archived.

weellu: GIFF on ohi tältä vuodelta. Palataan mahdollisesti asiaan ensi vuonna.

More
<

Tampereen Geofilmifestivaalit - GIFF 2019

A cache by weellu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 09 November 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

09 November 2019, 14:00 - 17:30

GIFF 2019 banner

GIFF eli Geocaching International Film Festival on kansainvälinen geokätköilylyhytelokuvafestivaali. Tämä on viides kerta, kun GIFF tapahtuma järjestetään Tampereella. Tampereen Geofilmifestivaaleilla kokoonnumme katsomaan finalistivideot ja järjestämme oman äänestyksen siitä mikä on meidän oma suosikkimme.

Tilaisuuteen on 1 euron pääsymaksu, jolla katetaan tapahtuman järjestämisestä aiheutuvia kuluja.
 

Tapahtuman aikataulu

Tapahtuma järjestetään 9.11. 2019 klo 14:00 - 17:30.

  • 13:30 Elokuvateatterin ovet aukeavat
  • 14:00 GIFF 2019 näytös
  • 15:15 Siirtyminen ja ruokailu Pranzossa
  • 17:30 Logikirja sulkeutuu, mutta iltaa voi halutessaan jatkaa Pranzossa pidempäänkin

Elokuvateatterin ovien aukeamisen ajankohta ja Pranzoon siirtymisen ajankohta ovat viitteellisiä ja niihin voi tulla tapahtumapäivänä muutoksia.
 

GIFF elokuvat

Tapahtumassa katsomme GIFF-finalistielokuvat sekä mahdollisesti joitakin paikallista tuotantoa olevia geokätköilyaiheisia sketsejä (ei varmistunut). Elokuvat ja mahdolliset sketsit sopivat myös lapsille. Huomaa kuitenkin, että osa videoista saattaa sisältää englanninkielistä puhetta. Elokuviin tulee todennäköisesti suomenkielinen tekstitys.

Tilaisuuden alussa ennen elokuvien katsomista ja pienen hetken elokuvien katsomisen jälkeen logikirja on avoinna. Jos et ole tulossa elokuviin ollenkaan, suosittelemme, että tulet suoraan filmifestareiden jatkoille Pranzoon loggaamaan miitin.
 

Äänestys

Äänestämme mielestämme parasta GIFF -elokuvaa älypuhelimella. Äänestysohjeet kerrotaan tapahtuman alussa. Äänestäminen tapahtuu elokuvien välissä tai lopuksi, miten kukin haluaa. Äänestyksen tulokset kerrotaan filmifestareiden jatkoilla Pranzossa sekä myöhemmin 6123tampere-blogissa.
 

Jatkot

Elokuvateatterista jatkamme Pranzoon filmifestareiden jatkoille, jossa on mahdollisuus ruokailla ja jutella juuri nähdyistä geokätköilyfilmeistä sekä kätköilystä ylipäätään. Ruokailu ja virvokkeiden nautiskelu on omakustanteista. Ruokailu tapahtuu joko noutopöydästä tai listalta tilaamalla. Jatkoilla kerrotaan myös yleisöäänestyksen tulos. Logikirja on paikalla elokuvaosuuden jälkeen aina 17:30 asti. Paikalle voi jäädä jatkamaan iltaa vielä niin halutessaan.

Aiempien vuosien tapaan Pranzossa eivät riitä istumapaikat kaikille elokuviin tulijoille. Niinpä Pranzoon tarvitaan myös erillinen ilmoittautuminen. Tapahtuman loppupuolella Pranzossa on perinteisesti ollut hyvin tilaa ja tällöin voi tulla myös ilman ilmoittautumista paikalle.
 

Pääsymaksu ja liput

Elokuvateatterin ja AV-laitteiden järjestäminen ei ole ilmaista. Keräämme kulujen kattamiseksi 1 € osallistumismaksun jokaiselta osallistujalta kulujen kattamiseksi. Pääsymaksu peritään elokuvateatterissa ovella lipuntarkistuksen yhteydessä. Varaathan tasarahan. Jos rahaa pääsymaksuista jää yli, ne lahjoitetaan sopivaksi katsotulle taholle hyväntekeväisyyteen tai käytetään seuraavan tapahtuman järjestämiseen.

Koska tapahtuma järjestetään elokuvateatterissa, on paikkoja rajoitetusti. Tämän vuoksi tapahtuma vaatii lipun tilaamisen ennakkoon. Sisäänpääsy filmifestareille tapahtuu lippua ja pääsymaksua vastaan. Näytä lippusi QR-koodi älypuhelimen ruudulta elokuvateatterissa tai tulosta lippusi mukaan. Jos nimimerkkisi takaa tulee 4 henkilöä, varaa silloin neljä lippua. Myös jos et jostain syystä pääse paikalle, niin peruthan ilmottautumisesi EventBritessa, jolloin joku muu voi varata lippusi. Elokuvateatteriin ei voi varata numeroituja paikkoja, vaan ne jotka saapuvat ensimmäisenä paikalle saavat valita parhaat paikat jne. Lipunvaraus hoituu EventBritessa. Eli Will Attend -login lisäksi vaaditaan lipun varaaminen.

Myös ravintolan kapasiteetti on rajoitettu ja ruokailemaan mahtunee maksimissaan 85 henkilöä. Tästä syystä myös tapahtuman jatkoille on erillinen ilmottautuminen. Jatkoille voi tulla ilmoittautumattakin klo 16:00 alkaen.


Varaa lippusi elokuviin   Varaa lippusi jatkoille
 

Souvenir

Tapahtumaa on hyväksytty viralliseksi GIFF-tapahtumaksi. Osallistumalla tapahtumaan tulee saamaan GIFF 2019 -souvenirin.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.