Skip to Content

<

GIFF 2019 - Lapinlahti

A cache by kaksi_oravaa Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 09 November 2019
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

09 November 2019, 16:00 - 18:15


MITÄ

GIFF eli Geocaching International Film Festival on kansainvälinen geokätköilylyhytelokuvafestivaali. Tämä on viides kerta, kun GIFF-tapahtumia järjestetään ympäri maailmaa. Lapinlahdella GIFF-tapahtuma järjestetään jo neljäntenä peräkkäisenä vuotena. Tapahtumassa kokoonnumme katsomaan 16 finalistivideota. Geokätköilyfilmimateriaali on lapsille sopivaa, mutta se saattaa sisältää englanninkielistä tai muuta vieraskielistä puhetta. Lyhytelokuvat on tekstitetty suomeksi.

MILLOIN

Lauantaina 9.11.2019. Miitti alkaa klo 16.00 ja päättyy noin klo 18.15.

Klo 16.00-17.00: Vapaata jutustelua aulan ruokailutilassa. Tarjolla kahvia, teetä, mehua, keksiä ja pullaa.
Klo 17.00-18.00: Lyhytelokuvanäytös, joka kestää noin tunnin. Omat popcornit mukaan (mikroaaltouuni löytyy)! Huom! Ulko-ovet ovat lukossa koko näytöksen ajan.
Klo 18.00-18.15. Äänestämme nähdyistä ehdokkaista oman voittajasuosikkimme. Tulosten julkistuksen jälkeen miitti päättyy.

MISSÄ

Geofilmifestivaalit järjestetään Lapinlahden lukion tiloissa, Lapinlahti-salissa. Tiloihin pääsee myös pyörätuolilla (ruokailutila ja salin permanto).

LIPUT

Paikkoja on rajoitetusti. Istumapaikkoja näytäntöön riittää 204:lle ensimmäiselle ilmoittautuneelle. Kun ilmoittaudut miittiin, kirjoita, montako henkilöä osallistuu näytökseen. Jos et jostain syystä pääse paikalle, peruthan ilmottautumisesi hyvissä ajoin, jolloin joku muu voi saada paikkasi. Istumapaikkoja ei ole numeroitu. Ne, jotka saapuvat ensimmäisenä paikalle, saavat myös valita parhaat paikat. Lipunvaraus hoituu ”Will Attend”-loggauksella.

HINTA

Tapahtuma on maksullinen. Hinta on 2 €/aikuinen ja 1 €/alle 12-vuotiaat. Hinta sisältää näytöksen ja kahvitarjoilut.

PYSÄKÖINTI

Ilmainen pysäköinti lukion pysäköintialueella Linnansalmentien puolella lukiorakennusta.

SOUVENIR

Tapahtumaan osallistumalla saa itselleen souvenirin.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.