Skip to content

<

X-Mjøs#11 – Gran brannstasjon

A cache by M&M-NOR Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/01/2019
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


animated-santa-claus-image-0422

Velkommen Gran brannstasjon puzzle
 

Dette er adventskalenderen 2019 for Landsbycacherne. Dette inkluderte alt fra Valdres, Land og Hadeland, til Gausdal, Sør-Gudbrandsdalen, Hamar, Elverum og Trysil.

Brannstasjonen på Gran ble nedlagt i 2013 og da flyttet de inn i moderne lokaler. Gamle brannstasjonen blir nå benyttet som lager og etterhvert skal bygget leies ut.

Koordinatene til cachen er ikke på de oppgitte koordinatene. For å finne selve cachen må du gjøre en liten innsats og pusle litt.


Link


I år er det ingen twist eller varm velkomst på utleggsdatoen. Dette på grunn av at CO har flyttet til Vestfold. Men innsatsen av å legge ut en cache til glede for andre er uansett større en twisten som det blir nok av i adventstiden. Happy geocaching

Det er et krav fra Groundspeak at logger som synes å være falske eller upassende skal slettes.

Geocaching i Norge

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.