Skip to content

Wheriwent 🧭 Wherigo Cache

Hidden : 04/17/2022
Difficulty:
4 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Benvinguts al Wheriwent! Un ego-catxé per celebrar els 5000 dies que fa que practico aquesta afició que tan ens agrada i compartim. Un Wherigo de l'estil Juga'l Onsevulla (el que en anglès en diuen Play Anywhere), és a dir, que el pots jugar des de casa.

Anomeno ego-catxés aquells que amaguem per celebrar-nos, generalment en motiu d’una efemèride pròpia. Tot i el pudor, he sucumbit i n’he creat un jo també. Ja em disculpareu l’egocentrisme, però ho pretenc compensar entregant-vos aquest wherigo que m'he regalat.

Estació de Valldoreix

M'esteu preguntant where I went -a on he anat-? (en veritat ningú li ho ha preguntat). Exacte! M'he près la llicència de repassar els catxés que he anat trobant durant aquests 5000 dies. Alguns els haureu trobat o amagat vosaltres, d'altres seran en llocs emblemàtics que reconeixereu i molts d'aquests tresors no sabreu ni quins són ni en veureu cap rellevància (ja és normal això); però tots tenen en comú que han sigut especials en la meva experiència geocatxera. Així que us ofereixo aquest catxé dedicat a tots els creadors a qui he trobat tresors .

El vostre objectiu és aconseguir 1.000.000 de punts i 5 medalles d’or. Com? Encertant els tresors que us mostraré. Anem a cercar catxés per descobrir racons nous i mai dubtem en immortalitzar aquest indrets ignots que ens fan visitar amb un munt de fotografies, oi? Doncs m’he endinsat als meus arxius del 2008, 2009, 2010... i he anat revivint aquells moments d’iniciació, aprenentatge i consolidació fent una selecció de les fotografies que feia mentre buscava tresors. Ara us toca a vosaltres repassar aquesta col·lecció fotogràfica i encertar a quin catxé pertanyen les fotografies i ho podreu fer de forma dinàmica. A més, compteu amb la sort que el meu nombre de troballes amb prou feines supera els 2000...

Us repeteixo que per naturalesa aquesta és una selecció molt personal. Alguns tresors els reconeixereu, els haureu trobat vosaltres també, potser fins i tot teniu la sort que els haureu amagat; però també hi haurà ubicacions que us semblaran impossibles o irrellevants, d’indrets desconeguts que semblen desmesuradament quotidians. Però cap d’aquests catxés ha sigut irrellevant en el meu periple geocatxer, i cada tresor té un record associat. Estic segur que quan repasseu les vostres troballes us passa el mateix .

Com s'hi juga?

Aquest Wherigo ha estat dissenyat per a ser jugat en un emulador com el Webwigo. No us preocupeu que és molt fàcil.

  1. Us descarregueu el cartuix des d'un dels enllaços que trobareu al final del Listing. Es tracta d'un fitxer .gwc. En cas de dubte descarregar per a "Pocket PC Device".
  2. Aneu a l'emulador de Wherigo: Webwigo seguint l'enllaç.
  3. Obriu el cartuix gwc a l'emulador (3a icona a dalt a l'esquerra).

I ja està, així de fàcil! A partir d'aquí, seguir les instruccions del joc.

ADVERTÈNCIA!
Aquest Wherigo en concret ha estat dissenyat per a ser jugat en un emulador. No useu l'emulador per a jugar a Wherigos que no estiguin dissenyats amb aquest propòsit. Molts ja vénen protegits per defecte, o el creador se les ha empescat per a que només puguin ser resolts in situ. Però no sempre. O demaneu permís al propietari o si no voleu resoldre un Wherigo sempre el podeu ignorar , però no menystingueu el temps invertit pels creadors, ja que generalment hi ha molta dedicació darrera cada Wherigo. Moltes gràcies.

«Però SastRe.O, els Wherigos de l'estil Juga'l Onsevulla no es juguen des de les aplicacions pertinents, com els Wherigos normals?»

Sí, qui ho vulgui el pot jugar des de les aplicacions d'Android o iOS com qualsevol altre Wherigo però s'ha de tenir en compte el següent:

Emulador Webwigo Aplicació Android/iOS
Metodologia de joc dinàmica i visual. Metodologia de joc tediosa.
Totes les modalitats disponibles. Només la modalitat de joc bàsica disponible.
Tutorial disponible. Tutorial no disponible (encara).
No es pot guardar la partida*. Pots guardar la partida i seguir més tard.

Completar el joc, passar-t'ho genial i obtenir les coordenades finals, naturalment, és possible amb les dues modalitats. (Crec que passar-t'ho genial és més possible amb l'emulador.)
*No hi ha una manera fàcil. Si realment t'interessa saber com guardar la partida jugant des de l'ordinador saber que necessites Urwigo i em pots preguntar els detalls per privat. Si saps una manera més fàcil, fes-me-la saber!

Aquest pro i contra no és sobre les diferències generals entre els emuladors i les aplicacions, sinó que fa referència a aquest Wherigo en concret que us he preparat.

Tens algun problema amb l'emulador? Mira aquí si la teva pregunta queda resolta.

English version is available for this Wherigo. Download the cartridge, open it on an emulator (recommended) and choose english at the very beginning.

Souvenir

Si vols afegir al teu perfil algun dels dos banners (encara ho feu això?) copia i enganxa el text petit de sota el souvenir que vulguis.

Banner Wheriwent 5000 Banner Wheriwent 5000

<a href="http://coord.info/GC9QW6B" target="_blank"><img src="https://s3.amazonaws.com/gs-geo-images/bcdfb7c5-3db2-479c-8921-9f4c7df582b2.png" style="width: 200px;" title="GC9QW6B - Wheriwent"></a>

<a href="http://coord.info/GC9QW6B" target="_blank"><img src="https://s3.amazonaws.com/gs-geo-images/6f9c4b0d-dbf3-4598-8dd6-3fc2d7e5d11f.png" style="width: 500px;" title="GC9QW6B - Wheriwent"></a>

Descàrregues

Els següents enllaços dins d'aquest enquadrament condueixen al cartuix d'aquest Wherigo. Com a propietari del catxé asseguro que aquests fitxers són segurs. Aquests no han estat revisats ni pel Reviewer ni per Groundspeak. Us els descarregueu al vostre risc.
The following links in this box link to the cartridge of the Wherigo. As the cache owner, I represent that these files are safe to download although they have not been checked by Groundspeak nor by the reviewer for possible malicious content. Download these files at your own risk.

Si no veig una sèrie de , com sabré que haig de realitzar ? Ajuda'm a mantenir la qualitat del catxé! Avisa'm .

Agraïments als beta-testers Erric i SNACN!

Versió 1.0, 17.04.2022

Additional Hints (No hints available.)