Skip to content

Beusichem Virtual Cache

Hidden : 04/16/2005
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   virtual (virtual)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Een prachtige historische Markt waar wel muziek in zit.

Beusichem - Muziek op de Markt.

de Markt in Beusichem
Gelegen langs de Lek tussen de fruitboomgaarden ligt het dorp Beusichem. Dit dorpje is een historische plek. Al in het jaar 866 wordt melding gemaakt van het dorpje Beusichem. Eeuwenlang was Beusichem de belangrijkste plaats van de West-Betuwe.
Dat is goed zichtbaar aan de grootte van de Markt die ruim is bemeten voor een dorp van deze omvang. De markt in Beusichem is benoemd als beschermd stads- en dorpsgezicht. Op de Markt staan enkele fraaie monumentale huizen en oude boerderijen. Aan de kopse kant van de Markt zie je de Hervormde kerk uit 1422 die op het hoogste punt van het dorp staat. De originele wijzerplaat van de kerkklok uit die tijd hangt thans aan de muur in de middeleeuwse 16e eeuwse herberg 'Het Heerenlogement' dat ook aan het plein ligt.

voorbeeld 1voorbeeld 2

De virtuele cache
Laat je inspireren door zoveel geschiedenis op deze pittoreske Markt. Schijf in je log een ode aan Beusichem. Plaats ook een foto van jezelf of één van je teamleden als bewijs dat je dit prachtige Marktplein in Beusichem bezocht hebt. Maar niet zomaar een foto. De foto moet op precies dezelfde plek genomen zijn als de voorbeeld foto's van ons jongste teamlid, met een muziekinstrument. Let op: een hoog strengheidsgehalte!
De neus-, speelgoed-, feest-, mini- en nep-fluitjes en -trompetten hebben we nu wel gehad. Ook 'het mooiste instrument de stem' is niet orgineel mee. Echte instrumenten willen wij zien. Waar zijn de drumstellen, gitaren, vleugels en contrabassen? Verras ons, wees orgineel.
En vergeet je ode niet!

Veel succes en plezier,

tot cache,
Team Wij Drie

Additional Hints (No hints available.)