Skip to content

Sneeuwwitje en de zeven dwergen: Bashfull Traditional Geocache

This cache has been archived.

Kruimeldief: Cache gearchiveerd ivm veel te lang op disabled staan. Aangezien geocaching.com er vanuit gaat dat het niet nodig is dat het disabelen van een cache, dus tijdelijk buiten werking ivm onderhoud, langer dan 14 dagen duurt, heb ik deze cache en de eigenaren ruimte genoeg geboden. Op eerdere verzoeken van mij om contact op te nemen over deze cache is niet gereageerd. So be it.

GRTZ

Kruimeldief
NL Geocache Reviewer

More
Hidden : 07/14/2005
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Er waren eens een koning een koningin en die wilden heel graag kinderen. De koningin zat er heel vaak aan te denken. Op een dag was het zo’n lekker weer dat ze bij het raam had zitten borduren. Plotseling prikte ze met de naald in haar vinger en er viel bloed in de sneeuw. De koningin zuchtte: “Oh, als ik toch een kindje kreeg met lippen zo rood als dit bloed, een huid zo wit als de sneeuw en haar zo zwart als ebbenhout.” Enkele maanden later werd er een klein meisje geboren. Ze werd Sneeuwwitje genoemd.
Helaas stierf de koningin en de koning hertrouwde met een vrouw die er alleen maar aan dacht dat ze de allermooiste wilde zijn. Ze bezat een spiegel waaraan ze vaak vroeg: “spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste in het land?” “O koningin, gij zijt de mooiste in het land.” Maar op een dag zei de spiegel: “O koningin, de mooiste hier zijt gij, maar Sneeuwwitje is duizendmaal mooier dan gij!” De koningin schreeuwde van jaloezie en beval een jager Sneeuwwitje mee naar het bos te nemen en haar te doden. “Breng mij haar hart als bewijs.”
Toen de jager zijn mes te voorschijn haalde, smeekte Sneeuwwitje haar in leven te laten. Hij was zo ontroerd dat hij medelijden met haar kreeg en de koningin het hart van een hinde bracht. Sneeuwwitje vluchtte het bos in en zag tenslotte een klein huisje. De tafel was gedekt, er stonden zeven kleine bordjes en zeven bekertjes en ze at een hapje van elk bordje en dronk een druppel uit elk van de zeven bekertjes. Toen ging ze slapen in het grootste van de zeven bedjes.
In dit huisje woonden de 7 dwergen, en toen ze van het werk thuiskwamen, merkten ze dat er iemand hun huisje binnen was gegaan. “Iemand heeft op mijn stoeltje gezeten”, zei de eerste. “Iemand heeft van mijn bordje gegeten”, zei de tweede. ”Iemand heeft uit mijn bekertje gedronken,” zei een derde. Toen ze Sneeuwwitje ontdekten, vonden ze haar zo mooi dat ze haar niet wakker durfden maken. De volgende morgen vertelde Sneeuwwitje haar verhaal aan de zeven dwergen, die haar zeiden dat ze bij hen mocht blijven. De dwergen gingen naar hun werk.
In haar kasteel bleef de boze koningin haar toverspiegel vragen: ”Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste in dit land?” “O koningin, de mooiste hier zijt gij, maar Sneeuwwitje over de bergen, bij de zeven dwergen, is nog duizend maal schoner dan gij.” Toen verkleedde koningin zich als een lelijke oude vrouw en naar het huisje van de zeven dwergen. Daar gaf ze Sneeuwwitje de mooiste appel uit haar mand. Sneeuwwitje nam een hap en viel als dood neer!
Bij hun terugkomst vonden de zeven dwergen Sneeuwwitje op de grond. Ze probeerden haar weer tot leven te wekken, maar ze was echt dood. Omdat ze zo mooi was, maakten de dwergen een glazen kist voor haar zodat ze haar altijd konden bewonderen en zetten deze in het bos, waar ze elke dag om haar gingen huilen. Er gingen dagen voorbij, en weken en maanden. Sneeuwwitje was nog steeds even mooi.
Nu ligt ze er nog. Ze wacht op de prins die haar wakker kan kussen. Het probleem is dat alleen de 7 dwergen weten waar Sneeuwwitje zich bevindt.

Bij deze cache ga je op zoek naar de aanwijzing die Bashfull heeft voor het vinden van Sneeuwwitje.

LET OP SNEEUWWITJE IS EVEN OP VAKANTIE EN IS TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR!!!!!

Additional Hints (No hints available.)