Skip to Content

<

Ved golfbanen

A cache by Fotografen Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 7/4/2006
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Koordinaterne peger på en P-plads rimelig tæt på cachen, som ligger ved golfbanen i Dyrehaven. Meget smukkere kan en golfbane ikke placeres, og der er også mange, der meget gerne vil ind i klubben, men i øjeblikket er der lukket for tilgang af nye medlemmer.

Golf er nok et spil man skal prøve nogle gange, før man rigtig opdager spillets fascination. Jeg startede først med golf da jeg var 47 år, og det er naturligvis alt for sent, hvis man virkelig vil drive det til noget. Selv om jeg nu har spillet i 8 år, har jeg stadig utrolig meget at lære, og det er faktisk en af spillets kvaliteter: at man hele tiden har noget at arbejde med, noget der kan forbedres.

Hullerne i golf har alle deres "par", som er det antal slag en habil spiller bør bruge på det pågældende hul. Par går normalt fra 3 til 5, men jeg har da hørt om par 6 huller (uha).  

Mit handicap er idag 33, dvs. det er det antal slag jeg må bruge mere end en rigtig dygtig spiller på en 18-hullers bane. Man kan også sige det på den måde, at jeg kan trække mit handicap fra mit totale antal slag. Handicap-formen gør at man kan konkurrere på lige fod med spillere, der både er bedre eller dårligere end en selv.

Lidt om udstyret. En spiller benytter en driver, adskillige jern, en putter, en wedge, og måske et par specialkøller mere, afhængig af hvor ambitiøs man er. Driveren bruges ved udslag fra "tee", som er hullets start. Jernene benyttes ude på banen - på "fairway" - og måske har du hørt udtryk som "et 8-jern"? Jernene er nemlig nummereret fra 1 til 9. Jo lavere nummer jo længere og fladere slår man. Jo højere nummer, jo mere vinklet er hovedet på køllen. Med et 4-jern kan en god spiller slå bolden ca. 150 meter. 

Måske spiller du allerede golf? Ellers må du prøve det en dag, men pas på! Det er stærkt vanedannende. På dette punkt har det en del til fælles med geocaching :-)

Et fint sted at prøve golf er på Smørum Golfcenter (N 55° 43.746, E 012° 18.195), hvor man kan komme lige ind "fra gaden", og prøve at spille. Køller kan lejes.

Hint:

1 2 3 4 6 8 9 10

Tværsummernes tværsum: for nord: 1, for øst: 9.

Cachen er en lille, klar boks på 0,7 liter.

Cachen er den første i "Mystery serien" ud af en fuld serie på 9, der blev lagt ud i Dyrehaven med få dages mellemrum juni-juli 2006. Hele serien omfatter:

Mystery-serien:

"Den svære":

"Den lette serie":

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

88 Logged Visits

Found it 80     Write note 3     Post Reviewer Note 1     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 14 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.