Skip to content

SpongeBob Kamp Koral Tag – Plankton Sheldon James Plankton

Trackable Options
Found this item? Log in.
Printable information sheet to attach to Sheldon James Plankton Print Info Sheet
Owner:
Issa Sysaa Send Message to Owner Message this owner
Released:
Sunday, March 27, 2022
Origin:
Romania
Recently Spotted:
In the hands of the owner.

Congratulations! You’ve found Plankton, a Kamp Koral: SpongeBob’s Under Years character badge trackable! 

Share your finds on social using #KampKoralCache and tag @SpongeBob.

To celebrate the SpongeBob SquarePants spinoff, Geocaching has teamed up with Nickelodeon to release 7,000 limited-edition Kamp Koral: SpongeBob’s Under Years character badge trackables across the globe. When you find a Kamp Koral trackable, use the alphanumeric code to log it, and then keep it moving by putting it in another geocache so others will have a chance to help SpongeBob and his friends – Patrick, Sandy, Squidward, Mr. Krabs, Gary, and Plankton – find new locations worldwide.

In Kamp Koral: SpongeBob’s Under Years, the series goes back in time and follows a 10-year-old SpongeBob, as he and his pals build underwater campfires, collect badges, catch wild jellyfish, and swim in Lake Yuckymuck at the craziest camp in the kelp forest, Kamp Koral.

As Kamp Koral’s chef, Plankton gets grief from the campers for the slop he cooks (he calls everything a “surprise”) and prefers to have his own food delivered from the local Chinese restaurant. Help Plankton move on to a new geocache near a restaurant!

Watch Kamp Koral: SpongeBob’s Under Years on Nickelodeon and/or stream it on Paramount+ (if available in your area)! For more about the series, watch a trailer or visit nickelodeon.tv to find out when it airs in your part of the world!

For more about the geocaching promotion, click here.

This is collectible.

Use TBA08BG to reference this item.

First time logging a Trackable? Click here.

Current Goal

Misiunea: De a calatori cat mai mult posibil in speranta gasirii ingredientului secret din reteta sandvisului faimos Krabby Patty.

About This Item

Sheldon J. Plankton

Sheldon James Plankton este unul dintre personajele principale din seria animată SpongeBob și principalul antagonist al primului film dedicat seriei animate. El a fost inițial antagonistul cu drepturi depline, dar în anotimpurile mai recente a devenit mai puțin malefic în general, devenind mai mult un anti-erou , plus uneori aliați cu SpongeBob atunci când se confruntă cu un inamic comun sau au nevoie de ajutorul lui, care în vechea perioadă mizele nu s-au întâmplat și relația dintre cei doi evoluează de la dușmani amari la dușmani prieteni. În general, totuși, el rămâne principalul antagonist al seriei.

El este un plancton cu un singur ochi, inteligent, luminos, competent, uneori arogant și extrem de ambițios, dar și foarte nefericit și copilăresc. El este proprietarul fast foodului Chum Bucket și din acest motiv este inamicul jurat al domnului Krab , proprietarul concurentului de fast-food Krusty Krab , care are mult mai mult succes (de fapt, Chum Bucket este întotdeauna gol). Krusty Krab își datorează succesul faimosului Krabby Patty, un sandviș a cărui rețetă este foarte secretă. Planctonul încearcă întotdeauna să fure această rețetă, concepând planuri și proiecte, pe cât de strălucitoare pe cât sunt de dement fără să reușească vreodată, atât pentru o doză bună de ghinion, cât și pentru că în cele din urmă SpongeBob și prietenii săi reușesc întotdeauna să-l cucerească.

Planctonul are o soție computerizată , pe nume Karen, pe care a încercat deseori să o înlocuiască și să o înlocuiască. Printre celelalte „soții” pe care Plankton le-a avut sau a încercat să le aibă se numără Mama Krab, mama domnului Krab și un nou Karen, cu un procesor mai modern decât clasicul Karen redenumit Karen 2.0, dar în cele din urmă Plankton s-a întors întotdeauna. „femeia” care suportă cel mai răbdător șirul său rău și, atunci când duce la eșec, autocompătimirea sa. Cu toate acestea, în sezoanele mai recente, el a început să-și trateze soția mai bine, arătând și cât de mult îi pasă de ea. Din cel de-al șaptelea sezon se dezvăluie că Plankton a plecat în căutarea unui loc de muncă după încă un eșec de a fura formula Krabby Patty, lăsând Chum Bucket soției sale Karen. În cele din urmă se va întoarce, dornic să afle dacă Karen a reușit în încercarea ei istorică de a fura formula secretă a lui Krabby Patty, dar răspunsul va fi totuși negativ.

Tracking History (29129.8mi) View Map

Visited 3/17/2024 Issa Sysaa took it to Mary Anderson Romania - 30.83 miles  Visit Log
Visited 3/17/2024 Issa Sysaa took it to Ruth Handler Romania - 30.26 miles  Visit Log
Visited 3/10/2024 Issa Sysaa took it to Hansel & Gretel Romania - 1.3 miles  Visit Log
Visited 3/10/2024 Issa Sysaa took it to The lone poplar (Plopul fără soț) Romania - .73 miles  Visit Log
Visited 3/10/2024 Issa Sysaa took it to The Observatory Romania   Visit Log
Visited 3/10/2024 Issa Sysaa took it to The Observatory Romania - 26.82 miles  Visit Log
Visited 3/3/2024 Issa Sysaa took it to Un Stâlp Romania   Visit Log
Visited 3/3/2024 Issa Sysaa took it to Un Stâlp Romania - .13 miles  Visit Log
Visited 3/3/2024 Issa Sysaa took it to The Duo Romania - 1.25 miles  Visit Log
Visited 2/18/2024 Issa Sysaa took it to Parcul Piața Cluj Romania - 1.99 miles  Visit Log
data on this page is cached for 3 mins