Skip to Content

Nederlandse wherigo caches (shared, public)

List Owner: Smeule

X 3 (60%) out of 5 users found this list useful. Rate This Bookmark List

In deze bookmark list staan alle Nederlandse wherigo cache's. Let op! dit zijn niet alle wherigo's, er zijn ook wherigo's die je niet kan loggen op www.wherigo.com.

Voor meer informatie over wherigo kijk op www.wherigo.nl of www.wherigo.com. Wil je zelf een Wherigo maken en lukt het nog niet kijk dan hier eens (visit link) of stuur ons een mailtje.

Results per page:

X   GC Code Cache Name  

GC1JV0F Wherigo Cache "Wiekent miljonairs" (1.000.000 vraag)
  Deze wherigo is gebaseerd op een "gelijknamig" televisie programma. Onderweg moet je vragen beantwoorden om voor de miljoen te gaan, onderweg kan je mits je de vragen goed beantwoord ook nog enkele bonus caches bezoeken.

De totale afstand is 4.5 km.

Made by ShadowXs
 

GC1VMMW Wherigo Cache (FPE2009) 3VAN5 - BEARIGO
  Deze Wherigo ligt in Almere. De cache is onderdeel van een kleine serie, als je de gehele serie loopt kan je 5 caches vinden. De wherigo bestaat uit een aantal punten die bezocht moeten worden, om de cache te kunnen vinden.

De totale afstand is 1.5 km.

Made by GEO BEAR
 

GC1FQ4Y Wherigo Cache [OFZE] 't Havenhoofd
  Deze wherigo maakt je kennis met 't Havenhoofd. De cartridge leidt je over de oude dijk met aan het einde een lantaarn, deze werd vroeger in de scheepvaart gebruikt.

De totale afstand is 1 km.

Made by Masterchef
 

GC1FPQG Wherigo Cache [OFZE] Waar ik ga, Traditional?
  Tja. De naam zegt dat het een traditional is, maar het icoontje geeft aan dat het een wherigo is. Neem deze wherigo met een knipoog. De wherigo ligt in Swifterbant, oostelijk Flevoland.

De totale afstand is heel kort
Made by Masterchef
 

GC1BKTG Wherigo Cache Bisschopsschans
  Deze wherigo laat je kennis maken met de oude bisschopsschans, de schans staat er niet meer maar je zal veel te weten te komen over wat er vroeger allemaal heeft gestaan.

De totale afstand is 2 km.

Made by Smeule
 

GC19TA6 Wherigo Cache Bunnikse Dorpscache
  Deze wherigo leidt je door bunnink heen, tijdens de route worden (virtuele) hints gegeven om onderweg de Wherigo Cache te kunnen vinden.

De totale afstand is 4 km.

Made by Geinponem
 

GC1CXN1 Wherigo Cache Cracking the code (PE2008)
  Deze wherigo ligt ten noorden van Arnhem. Onderweg zal je opzoek moeten gaan naar items, die moet je meenemen. Als je een item hebt vergeten zal je terug moeten, als je alles hebt kan je naar de cache toe.

Totale afstand is 7.5 km.

Made by Kapitein Haak
 

GC1J2AM Wherigo Cache De Smurfen in actie!
  In deze Wherigo kom je alle Smurfen tegen, wat is precies te doen staat is een verrassing. Maar er wordt wel wat van je gevraagd, je moet ook pen en papier meenemen. Deze Wherigo leidt je door het Staphorsterbos.

De totale afstand is 6 km.

Made by Smeule
 

GC1GVAW Wherigo Cache De Walsberg
  Deze wherigo leidt je door het natuurgebied De Walsberg, di ligt in de buurt van Reuver (limburg). Onderweg zal je wat vragen en opdrachten moeten voltooien om uiteindelijk de cache te vinden. Pas wel op voor het strafwerk.

De totale afstand is 8 km.

Made by Limbowalker & Fryslanwalker
 

GC1A000 Wherigo Cache Het Kreupelbusch
  Deze wherigo ligt in het natuurpark kreupelbusch, dit natuurpark ligt ten noorden van Landgraaf (Limburg). Deze wherigo is een combinatie tussen een wherigo en een sudoku oftewel een geodoku

De totale afstand is 3.5 km.

Made by moose61
 

GC1DKM8 Wherigo Cache Purk en zijn vriendjes
  Deze wherigo leidt je door "nationaal park de Loonse en Drunense duinen", dit park ligt ten noorden van Tilburg. Wat je onderweg te wachten staat is een verrassing, om de kans op een found te vergroten kan je een kijkje nemen op: www.sesamstraat.nl

De totale afstand is 4.5 km.

Made by Purk.
 

GC16MKX Wherigo Cache Ren Je Rot
  Dit is een Play Anywhere Wherigo, een Wherigo die je overal kan spelen. Bij deze Wherigo is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten scoort, de punten kan je scoren door hard te rennen. Als je uiteindelijk minimaal 700 punten hebt gescoord krijg je de cache coördinaten. De cache ligt in de buurt van Rogat (tussen Meppel en Hoogeveen)

De totale afstand is niet te zeggen, je moet gewoon 5 minuten rennen.

Made by Ranger Fox en aangepast door Delta123
 

GC1DMAJ Wherigo Cache Staphorsterbos
  Deze wherigo cache ligt in het Staphorsterbos. Om de cache te vinden moet je onderweg een aantal vragen beantwoorden en je zult een paar puzzels moeten oplossen.

De totale afstand is 6 km.

Made by Smeule.
 

GC1AXHX Wherigo Cache Te Pau
  Deze wherigo leidt je over landgoed de Paauw in Wassenaar. Wat je te wachten staat is niet bekend, laat je verrassen.

Totala afstand: onbekend.

Made by team Bosscout
 

GC1QAFN Wherigo Cache Tidt~Middendorp Where I Go
  Deze Wherigo ligt in het dorp Schonebeek. De wherigo laat je een gedeelte van het dorp zien, je komt langs mooie boederijen en enkele kunstwerken, onderweg moet je vragen beantwoorden voordat je opzoek kan naar de cache.

De totale afstand is 3 km.

Made by Kladdegat
 

GC1921Q Wherigo Cache Trees in Zuiderpark
  Deze wherigo ligt in Rotterdam. Onderweg zal je kennis maken met wat oer bomen, ook zal je opdrachten en vragen moeten beantwoorden om uiteindelijk naar de cache te kunnen.

De totale afstand is ?? km.

Made by Delta123.
 

GC1F62N Wherigo Cache Zalk (Kladdegat's eerste Wherigo)
  Deze Wherigo ligt ten westen van Zwolle, de wherigo leidt je door het mooie rustige dorp Zalk. Onderweg zullen allerlei virituele personen je iets vertellen over de geschiedenis van Zalk, ook zal je wat vragen moeten beantwoorden.

De totale afstand is 3 km.

Made by Kladdegat
 
Total Records: 17 - Page: 1 of 1 - < Prev   <<   <[1]>   >>   Next >

Advertising with Us

Return to the Top of the Page