Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Himmerriget #6 - Vejen til helvede

Sunday, October 17, 2010Denmark

Efter en hektisk ikon-jagt i går, trængte vi til en stille og rolig søndag, så da vi omsider kom ud af fjerene, begav vi os på en rundtur i det østjyske. Første stop var Gellerupparken, som på det seneste har været svær at holde fri for ufundne cacher. Lige så snart man har ryddet området, dukker der nye cacher op. Herligt! Derefter gik turen videre Søften og Hadsten, hvor der jo også er kommet en stak nye (bryllups)cacher. Efter en dejlig (omend kold) rundtur i området, satte vi kursen mod Århus igen - og på turen ind mod byen blev der tid til at checke mails. Sørme om der ikke var dukket en sprit-ny cache op i Riis skov - og så kan det ellers godt være, tempoet blev sat op, for måske var der chance for en First Finder?

Tak for cachen der blev fundet kl. 14.04. Sikke et navn vi får tilføjet vores statistik, nu hvor denne cache er en minimilestone for os (10300).

Fundet af Titan.

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page