Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Vores By - Antik

Sunday, November 28, 2010Denmark

(FTF)

I dag tilbragte vi hjemme i varmen med at løse mysteries. Lige før der blev lukket ned og Ulf og Titan skulle med toget fra Struer til Århus dukker der 3 nye cacher op i Ulfborg Kirkeby. Hmmm....... Poul-Erik fik fundet geotøjet frem og Ulf nåede lige at få noteret de 3 sæt koordinater på en lap papir. På vej ind til banegården får Ulf tastet koordinaterne ind i GPS'en, og i toget skriver Ulf en sms til Poul-Erik om at det er 3 mikroer uden hint. What the F... - mon de er lagt ud før eller efter at sneen kom? Næste sms er mere beroligende - alle 3 er D1½ og T1.

Fremme ved første cache viser sporene i sneen, at enten er cachen allerede fundet eller også er de udlagt idag.

En tom logbog afslører at den er udlagt i dag.

Efter at alle 3 er fundet kører jeg forbi huset og ved kirken for det kunne jo være at der er kaffe på kanden. Jo jo det er der. Her får jeg at vide at der er et FFC sat imellem cachen og gemmestedet. Så er det tilbage til cachen igen ... og sørme jo der ligger FFC'et fint i sneen.

Loggen blev signeret kl. 20.52.

Tak for cachen.

Ud: Fint FFC

DK_Titan / Poul-Erik
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page