Skip to Content

View Geocache Log

Found it Team Stahr found Coast.

Monday, June 4, 2007Denmark

Dough... Vi havde kun koordinaterne til cachen og ikke til parkeringen med i GPS’en, vi havde heller ikke fået læst ordentlig på de tidligere logs, så vi endte på Bakkedalsvej, ved det sidste hus på højre hånd!!
Det var noget af en oplevelse. Vi havde parkeret bilen, så den absolut ikke generede nogen eller noget - og var på vej ud af stien, da vi pludselig bliver råbt an af en yngre langhåret mand.
Vi vender naturligvis om og går tilbage mod manden for at hører hvad der er galt. Da vi er ca. 30 meter fra ham begynder han fuldstændig ukontrolleret at råbe op om politi, skelret, venderplads og trafikregler. Vi er TOTALT lamslåede... Vi står en hel familie med to børn + hund og har på det tidspunkt absolut INTET ulovlig foretaget os. Ungerne bliver forskrækkede og hunden begynder at gø, så vi forsøger at dæmpe gemytterne lidt ved at sige ”rolig vi kører nu” og ”det må du da undskylde” etc. INTET hjælper… manden er gået totalt i selvsving.
Vi får børn og hund ind i bilen, men er på det tidspunkt også ved at være lidt vrede over den byge af skældsord der fyger i mod os inden fra hans side af hækken, så vi beder ham ret bestemt om at holde kæft.
Så blev det rigtig ”sjov” for nu skulle vi åbenbart have bank… Han begynder at gå ud af haven, men går lidt i stå da vi i stedet for at gå væk, går ham i møde (dårlig vane fra en opvækst på Amager ). Vi beder ham om at ringe til politiet, så vi kan få en afklaring (vi har jo intet gjort). Det vil han pludselig ikke, han vil bare slås…
Vi sætter os hovedrystende ind i bilen og kører væk.
Ingen tvivl om at manden har et problem et STORT problem. Vi tror ikke han kan blive voldelig, men han er MEGET ubehagelig, så der er ingen garantier!
Så vi vil da klart påpege alternativ parkering – måske cache ejer kunne oprette det som et waypoint? Så ville vi nemlig have haft koordinaterne i gps’en.

Nå… Efter den lille kontrovers fik vi gang i PDA’en fik læst om parkering og tidligere oplevelser ved cachen. Surt at vi ikke havde fået gjort det først.
Cachen blev hurtigt fundet – og lettere rystede forlod vi området ved Kalundborg.

Sådan er Geocaching altså også.

Tak for oplevelsen – trods alt.

No trade.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page