Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Challenge: 360 Degrees of Denmark

Sunday, January 20, 2013Denmark

<a href="FTF" rel="nofollow">:D</a>

I dag havde vi planer om en eftermiddagstur til Silkeborg, så timingen for offentliggørelsen af denne cache kunne ikke være bedre! Vi var travlt optaget af andre gøremål, da mailen om cachen dumpede ind, så vi så den ikke lige i første omgang. Jerking var dog så flink at ringe og orientere os om cachen - og han kunne fortælle, at vi var kvalificerede. Et hurtigt kig på Project-gc.com bekræftede dette (se vedhæftede screendump), så cachen skulle naturligvis være første stop på dagens tur.

Der var en god travetur fra P-koordinaterne til cachen, men heldigvis har Atlas efterhånden en god aktionsradius, så han klarede turen uden problemer - og han nød alle de indtryk, skovene ved Silkeborg byder på.

Fremme ved cachen var der fodspor i sneen, men vi satsede på, at disse stammede fra cacheejer, og det viste sig at holde stik. I beholderen lå der nemlig et fint FFC til os. Logbogen blev signeret kl. 13:33.

Ud: FFC

Mange tak til jacobsedk for en rigtig sjov Challenge, som fint udnytter de faciliteter, Project-gc.com tilbyder. Cachen skal naturligvis have et favoritpoint - både for challengen og den fine placering.

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

360 grader - dokumentation for kvalifikation

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page