Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Bindeballestien 5# - A's cache

Saturday, June 14, 2014Denmark

I dag satte vi kursen mod trekantsområdet, hvor vi startede i Vejle, fortsatte til Fredericia og sluttede i Kolding. Vi lagde ud med et par gode natursti ture "En lille tur" og "Bindeballestien" ved Vejle.

Efter en frokostpause på Østjyske Motorvej, Skærup Rasteplads Vest, fortsatte vi til Kongsted, hvor vi fandt en stak cacher i et pragtfuldt område. I en af søerne så vi 2 svaner med 7 "grimme" ællinger, der guidede ællingerne igennem en kanal igennem andemaden.

Sidste stop var Kolding, hvor vi tilbragte resten af dagen ved Troldhedestien. Inden vi begav os afsted mod Vest trolden cacherne og Ferup Sø, var der tid til en kaffepause og et Tom K Le Mans tjek på bænken. Efter at have færdiggjort Vest trolden fortsatte vi med Øst trolden. Det blev til mange km. travetur i et rigtigt flot landskab.

Denne cache blev fundet kl. 12:19.

Tak for cachen!

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page