Skip to Content

View Geocache Log

Attended TomppaJr attended 8/12 Cito Porvoo 2015

Tuesday, 23 June 2015Finland

Möääääh, näiden rästissä olevien kätköjen loggaaminen on ihan kamalaa... Laittaisin "kiitos eventistä, mo", ellei loggausmerkintätilastoni kärsisi. Nih. Onneksi tämä CITO oli sentään sen verran tapahtumarikas, että suunnilleen sen 4000-merkkisen loggauksen tästä aikaansaan. Tosin se tosiasia, että tästäkin eventistä alkaa kohta olla viikko, heikentää mahdollisuuksia tarkkojen nippelitietojen muistamiseen... Sen nyt sentään muistan, että samana päivänä olin ollut äitini kanssa Pernajan hautausmaalla huoltamassa muutamia hautoja, minkä jälkeen kävimme perinteisesti syömässä Vanhakylän pizzeriassa. Harvinaisen perinteiseksi tekee myös annosvalintani: kanakori. Nami nami!

Sieltä pois selvittyämme CITO oli vielä selvänä mielessäni, joten oli ihan kummaa, että sen kuitenkin unohdin sillä hetkellä, kun se alkoi... Niinpä datasin ihan kiltisti koneellani kun puhelimeni yhtäkkiä soi. Möhkäkala siellä oli luurin toisessa päässä kysellen, että missä ihmeessä oikein olen, CITO on jo alkanut. Ää, tosiaan!! Se CITO!! Sitten tuli Tompalle kiire. Nappasin vain uutuuttaan kiiltelevän CITO-bugin biljardipöydältä ja riensin autooni. Muutamien ajanyksiköiden jälkeen olinkin Kevarissa, ja pienien suunnistamisongelmien jälkeen löysin myös muut siivoilevat kätkökollegat. Parkkeerauksenkin kanssa oli "haasteita", ja meinasin tursauttaa itseni peräkärryä päin, mutta muutaman koukkauksen jälkeen olin turvallisesti perillä ja valmiina aloittamaan siivousurakan.

Annettuani CITO-bugin Delennan haltuun, pääsimme Möhkän ja noorman kanssa siirtymään metsän uumeniin. Oikein mitään mistään ei löytynyt, joten keskityimme uutukaisen deevitoseni maailmaan. Möhkän ilmaus oli hieman väärä, minä mitään spoilannut! Vastasin vain kysymyksiin. MarkMarin kanssa tuli myös muutamia sanoja vaihdettua, ennen kuin siirryimme vähän kauemmas pusseinemme ja pihteinemme. Siellä kauempana kävimmekin isolla porukalla mielenkiintoisen keskustelun kaikista power traileista ja tarkistajien moraalista sun muusta, ja hämmentävänkin nopeasti aika siinä kului. Kohta tajusimmekin, että pikkuhiljaa voisi kammeta itseään takaisin miittipaikalle. Tai siis CITO-paikalle. Koko ajan olen sanomassa tätä miitiksi tai eventiksi. Ei ole miitti tai eventti kun on CITO. Nih.

Enää edessä olikin säkkien viskaaminen läheiselle roskalavalle, mikä sujuikin suuremmitta ongelmitta. Sitten olikin aika jutustella kevyitä juttuja ihmisten kanssa, mikä porvoolaisille alkaa olla jo erittäin tuttua puuhaa. Onhan näissä miiteissä ja eventeissä ja CITOissa tullut "muutaman kerran" oltua. Samat tyypit aina niissä tuntuu olevan. No mutta joo, CITOn loppuosa vetelehti eteenpäin small oaksin lapsien kanssa touhutessa sekä sivistäviä ja vähemmän sivistäviä keskusteluja käyden. "Ai sinäkin olet taas täällä...!" kuului erittäin ystävällismielinen kommentti Mayachin suusta. Joku taitaa olla hieman kyrpiintynyt euroviisuihin... Osasin tätä kyllä odottaakin, että mysteerin julkaiseminen ei välttämättä ollut niin hyvä idea. Kohta minulla ei enää ole geokätköilijäystäviä.

No joo, vitsit vitseinä, kyllä nyt pitää tajuta, että tämän puuhan ei mitään elämää suurempaa kriiseilyä ole tarkoitus aiheuttaa. Pipo löysälle ja purkkeilemaan. Ei kai tässä enää mitään sanottavaa ole. Mukava CITO kaikin puolin. Ja tulipahan myös Porsche bongattua. Komiasti se murahtaa! Aivan miit... siis CITOn lopussa kesäinen sää palasi kummien valoilmiöiden keskeltä, ja niinpä taivas repesi itkemään. Tässä vaiheessa tiesin, että nyt alkaisi olla hyvä hetki hipsiä takavasemmalta pois. Niinpä sullouduinkin itseni kanssa Geomaximan uumeniin ja pienien pyörimisien jälkeen pääsin lähtemään kohti kotiani ja uusia seikkailuja. Mukavaa, että uutukaisen Euroviisu-kolikkonikin koodi kiinnosti niin monia ihmisiä. ( )

Suuri kiitos CITOsta, nyt on taas Porvoo himpun verran siistimpi, vaikka täältä ei oikein muuta löytynytkään kuin tupakantumppeja. No on sekin jotain. Kiitos vielä kerran. Jeejee!

infoCache In Trash Out Events are organized clean-up events that involve and benefit the larger community. Cache In Trash Out is an activity intimately tied to geocaching. While out there on a cache hunt, geocachers collect litter along the trails and properly dispose of it.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page