Skip to Content

View Geocache Log

Found it martikj found Paintings-Maalaukset

Saturday, 17 October 2015Finland

Perheen kanssa kalliomaalauksia katsomassa ja siinä samalla muutamia kätköjä myös. Maalaukset olivatkin hienot, ja laskutoimituskin avautui nopeasti (kunhan luki kätkön ohjeistuksen uudemman kerran ja älysi että aikaansaadut koordinaatit olivat kuin olivatkin ihan järjelliset).

Loppupisteellä koin saman tilanteen kuin ilmeisesti useampi, lähestyin kätköä vaikeimman kautta ja yhden turhan kiipeämisen jälkeen lähdin kiertämään helpompaa reittiä. Puhelimen GPS heitteli sen verran että oikean nollapisteen löytäminen oli hieman arpapeliä, kätkö kuitenkin löytyi kun huomasin sen kiivettyäni jonkin verran itse paikkaa ylemmäs. Kätköltä oli kyllä hienot maisemat ympäröivään metsään!

Kiitos kätköstä.

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page