Skip to Content

View Geocache Log

Found it H&I. found RoS - Sika

Saturday, 21 November 2015Finland

Kylläpä olikin tiukassa tarvittavan tiedon löytäminen. Nimittäin mysteerin idea oli kyllä heti selvillä, sillä vastaavia on ratkaistu ennenkin, mutta numeroiden lähde oli hukassa. Arisoft sen onnistui kuitenkin löytämään ja vinkkasi siitä meikäläisellekin ja niin mysteeri ratkesi.

Olimme suunnitelleet mysteeripainotteista reissua Saloon, mutta se ei ollut vielä toteutunut. Niinpä meillä olikin mukavasti haettavaa, kun arisoftin ja SenSei Shamanin kanssa CITO-reissun yhteydessä täällä hieman kiertelimme. Tämä oli päivän toinen kohteemme ja se veikin varsin mukaviin maisemiin. Kokemusta paransi vielä kirkas auringonpaiste, joka on kovin harvinaista herkkua tähän vuodenaikaan.

Purkki löytyi geopolun päästä ilman ongelmia ja niin pääsimme rustailemaan lokiin tälle reissulle kehittelemämme tiiminimimerkin "Parta".

Kiitos haastavasta mysteeristä.

#4469

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page