Skip to Content

View Geocache Log

Found it ropale found Kuutamolla - Bonus

Friday, 24 February 2017Finland

Lomaviikon viimeisenä päivänä yhdistimme hiihdon ja geokätköilyn, ja mikäs muu olisikaan ollut parempi kuin Kuutamolla-traili! Törmäsimme myös muihin kätköilijöihin ja siellä sitten tallasimme perä perää samoja polkuja. Hiljakseen hiihtely, pehmeään lumeen pyllähtely ja mukavan leppoinen sää tekivät upeasti toteutetusta trailista unohtumattoman kokemuksen!

Bonukseen saatiin ystävälliseltä geokollegalta apuja, ja hänen jälkiään saavuimme bonukselle hieman myöhemmin. Ensin kokeilin sukset jalassa ja totesin sauvat syvyyksissä selällään maatessani, että ehkei näin. Noh, zinoh jäi pitämään suksivahtia kun konttasin upottavassa hangessa eteenpäin. Kirjatessani puumerkkiä huomasin ilokseni saaneeni seuraa toisesta kätköilijästä, ja nauru oli herkässä kun molemmat konttasimme hangessa. Kaikkea sitä tulee tehtyä... 😁 Kiitos paljon trailista ja bonuksesta, tämä oli ilo!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page