Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found Q - QR – koodi – Jämsän aakkoskätköt

Saturday, 11 March 2017Finland

Tänään koitti vihdoin se hetki kun alkoi talviloma Jabadaba duu. Heti mun töiden jälkeen myöhään illalla laitettiin geobiilin nokka kohti Kittilää. Neilikka77 oli jo kotona illalla leikkinyt Tetristä auton kanssa ja pakannut sen valmiiksi, joten ei muuta kuin lets go... Tampere - Kittilä väli meni tällä kertaa 18 pysähdyksen taktiikalla. Neilikka oli katsonut meille purkit valmiiksi.... Tämän taipaleen 6/18

Tämä taidettiin valita meidän listalle mukaan ihan vaan sen takia että Neilikalla oli aukko tämän piilotuspäivän kohdalla. Tämä oli sitten sitä tilasto kätköilyä Löytyihän se purkki kun oikeaan paikkaan kurkki. Vähän siinä sai jumpata, mutta ei liiaksi ettei vahingossakaan kunto kohoa. Neilikka tuhersi nimet vihkoon ja minä selvittelin samalla QR - Koodin saloja.... Mitä sielä on ? Onko mitään vai oliko tämä jekku. Se jää nähtäväksi ja selvitellään sitä myöhemmin, mutta nyt taas tien päälle kiiruusti. Kiitokset tölkistä !!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page