Skip to Content

View Geocache Log

Found it Johny Cache found Meeuwenduinen 2 (Locked)

Tuesday, August 21, 2001Netherlands

Op 21 aug. rond 17:25 uur de Meeuwenduinen cache gevonden op N51º41.piep' E003º41.piep'. De cache is in goede staat. We hebben ongeveer een uur gezocht voordat we de container vonden. We hebben gebruik gemaakt van de foto van de container en wisten dus alleen hoe de voet van de boom er uit moest zien. Geplaagd door netel-prikken en duizenden insekten was dit niet bepaald een schoolreisje :-) Maar wat een blijdschap toen ik eindelijk de stash vond!! Achteraf gezien had het toch niet al te moeilijk moeten zijn om de stash te vinden als we maar beter op de schatgraverssporen hadden gelet. Dit was pas onze tweede geocaching tocht. Vorige week de GPS-tocht van Staatsbosbeheer gedaan in het gebied van de Leersumse Plassen (ook een aanrader, prachtig gebied!)

Mijn complimenten voor deze te gekke multi-cache, die de geocacher naar een prachtig natuurgebied brengt! De wandeltocht naar de uitkijktoren (bovenste verdieping was helaas afgesloten wegens vernieling) en de stash zelf was prachtig. Ik hoop dat mijn toekomstige geocaching tochten net zo plezierig zulen zijn als de Meeuwenduinen (hopelijk wel met iets minder netel-prikken :-) Bedankt voor dit te gekke gecaching avontuur, Piet en Joeri!

Happy Hunting,

Michel en Henriette

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page