Skip to Content

View Geocache Log

Found it JoHouHML found Mysteeriperhonen

Monday, 12 June 2017Finland

FTF klo.23:19 w lurde67&team HIAS,
Ilman (d:tä) ei siis hidas, "midas on hidas" ja sen tietää vain Juice 😜

Perhonen ilmestyi liihottaen sinne, -tänne. Lopulta laskeutui tienoille tietymättömille naamioidakseen itsensä visaisilla pähkinöillä löytämättömäksi.

"Amat victoria curam"

Pulma ilmestyi niin perustoimet ja mietinnät sitten paperille. Helsingin seudulta kyseltiin jossakin vaiheessa "oottekos perhosta katsonut"? Vastaukseni oli, notta johan nyt toki. Ei kun paperi esiin ja esitin oman näkemykseni. Tästä alkoi myllytys tuttuun tapaan.. Hupaisaa oli että oikeat vastaukset väärien kanssa olivat ja eivät olleet mukana, koska tietääksemme emme juuri muistiinpanoja tehneet, emmehän olleet "kilpikonnan selässä" 😎.

Ei tätä nyt niin aktiivisesti tehty mutta tehtiin kuitenkin. Loppumetreillä löysin jotakin ja myös soft tai H&I löysi jotakin ja nämä yhdistettynä saimme tarkistimen kokeilulle mielenkiintoisen paikan selville. "Parempi myöhään, kuin milloinkaan"
Kokeilin kerran (eka kerta kun oli näppivirhe) ja pääsin muutaman kympin päähän. Kello oli niin paljon että esitin jatkavani aamulla kun on herätys klo.04:50. Soft sanoi vielä hetken kokeilevan, ja taisi olla toisella yrittämällä vihreät taulussa, sitten soi fooni😎.

Oli se taas hedelmällistä tutun tiimin kanssa etsiä pulmaan ratkaisua. Kiitos siis soft, H&I, ja tietysti lörtsy.

Tekijän pulmia olen yhden muistaakseni ratkonut mutta purkille en ehtinyt kun luonto tai jästit olivat kannun pöllineet. Kiitos siis tästä molemmille tekijöille ja kannusta myös. Mietitytti siellä vielä, notta mistä kummasta noita hydejä piisaa. Noin kolmetoista miljoonaa ja yksi kappale noita culicidae otuksia pyöri kimpussa koettaen estää löytämästä kannua jota saikin hakea kissojen ja koirien kanssa 😉.

Loppu:

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page