Skip to Content

View Geocache Log

Found it Foquitas found Puutarhatractor pulling MM 2014 letterbox

Tuesday, 20 June 2017Finland

Hieman Lounais-Suomea värittämässä. Kätkö per kunta idealla... No ei todellakaan malttanut, sen verran siellä oli favomagneetteja, jotta hyvä etukäteissuunnitelma oli tarpeen. Se sisälsikin kaikkea mielenkiintoista HUPS-tienvarsikätköistä ja nollista erikoisuuksiin! Ja kumpiakin löytyi. Ja sopivasti muutama ex tempore -muutos suunnitelmiin matkalla. Huikeita virityksiä, iloisia ilmeitä ja nopeita löytöjä - ihan oikeasti.

Todella mahtavia olivat, parhaat noukittiin päältä kuin rusinat pullasta. Näistä kätköistä alkoi myös ennätyksellinen suosikkipisteiden pudotus, tais kolmisenkymmentä pistettä tippua matkalle... Sehän on aina kivaa kaikille. Johonkin silti piti raja vetää, useampikin ois pisteensä ansainnut. Fiilispohjalla mentiin. Täällä ei ollut hyvä fiilis... vaan täälläkin loistava fiilis jatkui... ja moneen kertaan! Samalla tuli oma päiväennätys löydettyjen kuntien määrässä. Samaa kertaluokkaa. Kiitos aivan upeasta kätköstä.

infoA letterbox is another form of treasure hunting using clues instead of coordinates. In some cases, however, a letterbox has coordinates, and the owner has made it a letterbox and a geocache. To read more about letterboxing, visit the Letterboxing North America web site.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page